A kormány a mai ülésén elfogadta a Széll Kálmán Terv 2. 0-ban szereplő új adóintézkedéseket, így a távközlési adót, a pénzügyi tranzakciós adót és az egységes biztosítási adót - jelentette be...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
@Zolee75: Kérlek ne adj ötleteket, mert a az adókat mindenesetben az állampolgárok fizetik. Lassan a jövedelmünk 70%-át visszafizetjük a költségvetésbe ad címen.

Az csak parasztvakítás, hogy ezeket az új adókat a szolgáltatók fizetik. Mihelyt át tudják hárítani az ügyfelekre, azonnal megjelenik a számlájukon, valamilyen burkolt formában.

Most már jól összekeverték "átalakították" az adórendszert, konszolidálták a költségvetést. Már mindenkit konszolidáltak itt a 22 év alatt, a bankokat többször is, csak az állampolgárok nagyrészéről felejtkeztek el mindig. Nekik csak a teher jut.

A jelenleg regnálók 4 évéből már eltelt 2 év, felforgattak minden eddigi társadalmi/gazdasági viszonyt, csak egyről felejtkeztek el, hogy az élet nem erről szól, nem ez tesz gazdaggá egy nemzetet, hanem végre jó lenne, ha némi munkahelyet is teremtenének, de nem közmunkaszintűt, hanem országgyarapítót! - mert e nélkül csak süllyedünk lefelé és csak egyik "sovány tehén szívja a másik sovány tehén tőgyét" - állam és állampolgár viszonylatban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@Levendula: Hívd fel a legközelebbi APEH irodát,
ott biztos adnak megfelelő tájékoztatást.
Feraj49
@rokker33: Azzal még ne legyen vége,hogy 2014.-ben nem lesznek megválasztva. Az államkassza üres !Felelősségre vonásnak is kell lennie. Különben a politikusokra nézve egy következmények nélküli ország vagyunk.A Te saját döntéseid miatt Téged felelősségre lehet vonni ha hibázol,vagy a szabályok nem ismerése miatt. /akár közlekedési szabályszegésért is mint a mentődoboz szavatosságának lejárta/ Hány politikust vontak felelősségre akár a sorozatos rossz gazdasági döntéseik miatt?
Feraj49
Az lenne az igazi hír,ha nem fogadta volna el az új adókat !
kopeba
Szivesen ütögetném a fejüket kalapáccsal.
nyanya001
Majd a Matolcsy nagyika megtanítja a magyarokat, hogy kell
beosztani a pénzt !
Az ötvenféle adó nem terheli a lakosságot Matolcsy szerint !
rokker33
@Feraj49: Ezeket a mocskokat nem ítélik el a büdös életbe se.Mi kisemberek vagyunk nekünk fizetni kell minta katona ha tetszik ha nem ők hajthatnak gyorsan állhatnak rokkant parkolóba vagy mehetnek a villamos síneken és ha feljelented őket még téged szívatnak meg!
Itt sose lesz igazság csak ha egy olyan párt foglal helyett a parlamentbe akiket érdekli a szegény emberek sorsa és igazságos mindenkivel.Sajnos ilyen párt még egy darabig biztos nem lesz és az elmúlt tegyük fel 50-100 évbe se volt sőt még keveset is írtam :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.