A kormány megállította a foglalkoztatottak számának zuhanását, s a munkában lévők száma immár huszadik hónapja növekszik - emelte ki Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikai államtitkára a kabinet eddigi két évét értékelve, hozzátéve, hogy a nehéz költségvetési helyzetben a szűk mozgástér ellenére is érzékelhető eredményeket sikerült elérni.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kerék
nem a dolgozók száma lett nagyobb, hanem a munkaképesek száma lett kevesebb, mivel mindenki külföldre megy dolgozni...szal régen 10 emberből 5 dolgozott most 6 emberből 5, valahogy így történhetett...
Pipec56
A kormány a hazugságot nem bünteti? Ezekszerint. Szerintem ez a Czomba eltévesztette a szót, nem megálította hanem felálította /a saját f@szát/.
csikknorisz
Elsőre úgy olvastam, hogy "megállapította". Már azt hittem, szembenéztek a tényekkel, felhagytak a statisztikák kikozmetikázásával (3 hónapos pár órás közmunkák, dolgozz segílyé program belevétele, stb.), de ezek szerint mégsem.
nemecsek
@adrenalink.: a villamos is aluszik,..a SZÉKEN/bársony/ a kabát
máma már nem hasad tovább.
Aludj el szépen kishazám!
Kutyafüle
@Dr. Felipe: Nem kicsit, nagyon. Nem jó a statisztika. Ki van gravírozva.
Mert még nem jártak a munkaügyi központokban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.