Őrizetbe vették a BKV egyik dolgozóját, aki csütörtök hajnalban kábelt akart lopni a Keleti pályaudvarnál. A férfit munkatársai kapták rajta, a levágott kábelek nem veszélyeztették a metró biztonságos működését.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak egy dolgozó
@Don Marcus Hibiscus: Minden magyar állampolgárnak van igazolványa,tehát ez nem valami erős szűrés.
Don Marcus Hibiscus
@csak egy dolgozó: Ez elvileg pont arra irányult,hogy vissza lehet követni,hogy ki vitt pl szobor darabokat,vagy ilyen kábelt,meg csatornafedelet meg ilyeneket.Vagy valami ilyesmi.Amúgy meg nem hiszem,hogy alkalmazzák,hiszen az átvevőnek is jó pénz van abban amit visznek neki.
kkalman
@Don Marcus Hibiscus: Kérnek személyi igazolványt és lakcímkártyát a pénztárban, és az adatokat számítógépre viszik az átvett fémhulladék mennyiségével, fajtájával együtt.
csakegycsaj39
Lehunyja az ember a szemét és kilopják. A környékünkön már mindenkitől loptak valamit, sajnos tőlünk is már többször. Általában a vasra mennek télen meg a tűzifára. Meg általában mindenre, ami mozdítható.
Amíg nem lesznek szigorúbbak a törvények, meg nem lesz munka addig ez lesz.
Nem elég, hogy az utolsó kopejkát is kipréseli belőlünk adó formájában a kúrmányunk még a tolvajok is elviszik amink marad.
Dulcinea
Bárki is legyen az elkövető letöltendőt neki!
ottó-mottó
@dodo571031: Aki nagyot lop az letagadja és tovább lop.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.