Csürhe módon viselkedett a Fidesz-frakció Vadai Ágnes felszólalása alatt, amire Navracsics a “red herring” nevű manipulációval válaszolt. Ha az ellenzék viselkedne így bármelyik fideszes képviselő beszéde alatt, Kövér László tombolva hívná a yardot és a Tisztelt Ház hátsó bejáratához parancsolná a rabszállító autókat. A DK-s képviselő felszólalására Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes az “ignoratio elenchi” vagy “red herring” néven is ismert érvelési hibát – az irreleváns érvelést - próbálta kommunikációs trükként bedobni, amikor arról próbálta meggyőzni képviselőtársait és a közvetítés nézőit, hogy: "…mivel 1940 után a nyilaskeresztes pártból sok párttag jelentkezett az akkori kommunista pártba, VALAMINT mivel Gyurcsány házát a nyilasok is és a kommunisták is elkobozták egykori zsidó tulajdonosaiktól, EZÉRT jobban tenné Vadai Ágnes, ha nem feszegetné a jelenkori magyar politikai életben Horthy kultuszának a tudatos újraélesztését. "

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fater59
Végre egy igaz , kézzelfogható meghatározás !
"FIDESZCSÜRHE" !!!:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
anka
@Fater59: - de még lehet fokozni...:)
Csizmás Kond
Szépen kezdtünk kinézni...jobbról is és balról is...
No_Fidesz_No_Problem
@Csizmás Kond: A baloldallal most mi baj van? Azon kívül persze, - fideszes szempontból - hogy egyre népszerűbbek :)
keresztapa
Dühöng az ellen, ideje lenne már a egységet az ország érdekében tevékenyen megvalósítani, utálatos felfogás - e dacos magatartás a pártok részéről. Ha kibékíthetetlen ellentét van a pártok között, akkor a pártokat meg kell szüntetni,
mert a pártok ki békíthetetlensége az ország érdek háttérbe szorítását szolgálja
a pártérdek miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.