Benyújtotta a nyugdíjak adómentességének megőrzéséről szóló törvényjavaslatot a parlamentnek az emberi erőforrások minisztere.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
@kedwes: Ez csak rongyrázás, hogy ők majd jól megvédik a nyugdíjakat a szociktól. Az a '97-es dolog eleve nem lépett volna életbe, az meg az ő szegénységi bizonyítványuk, hogy a nagy törvényfosás, meg a mnyp pénzek elcsaklizása közepette csak most tűnt fel nekik valami egy törvényben, amit 15 éve toldoznak-foldoznak. Itt a törvény, ha valaki kíváncsi rá:
net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99700081.tv
csikknorisz
@csikknorisz: Magyarul ez csak egy formális kiigazítás, különösebb jelentősége nincs. De a közmédiában bazi nagy vezető hír, ez a lényeg.
kedwes
@csikknorisz: Valószínűleg van köztünk legalább egy generáció különbség, amiről nem mi tehetünk. Ezért is lehet, hogy másként látunk dolgokat. Már megtanultam, – az elmúlt 22 év jó tanító volt - hogy azt se higgyem el amit látok. Valóban van igazságtartalma, amire hivatkozol, de visszakérdezek:
- Ha ’97-ben hoztak egy rossz törvényt, az ’98 és ’02 között miért nem vették észre?
A mai időkben sok-sok törvényt úgy fogad el a az aljas országgyűlés, hogy fel sem olvassák azt. Így, ha valami csak a címben szerepel, de a tartalomban sehol nincs észre sem veszik! Nos, nálam itt kezdődnek a bajok!
lópicigáspár
Ne az adómentességéről agyaljanak, hanem az alkotmányba tegyék vissza a nyugdíj fogalmát! Így úgy néz ki, hogy igaz adómentes lesz, csak nem jut, mert nincs rá törvényi garancia!
csikknorisz
@kedwes: Ezt írtam én is, hogy 15 évig (többek között az Orbán-Torgyán kormány idején is) toldozták-foldozták, mégsem tűnt fel? Ha megnyitod a linket, a törvény alatti felsorolásból világosan látszik, hogy mely években "piszkáltak bele". Az a passzus, amire Balog hivatkozik, teljesen értelmét vesztette a 2010-11-es változtatások idején. Kapkodva átnyomták a parlamenten a többit, amire éppen szükségük volt, az meg úgy maradt, ahelyett, hogy a többi életbe léptetésével párhuzamosan hatályon kívül helyezték volna. De most sem azt mondják, hogy "Hú, elcsesztük emberek, erre nem figyeltünk", hanem jön a hős Balog, és ő jól megőrzi a nyugdíjak adó- és járulékmentességét.
kedwes
Mert ezek nem elkúrták, csak átsuhantak felette!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.