Dráguló ételekre, silányabb minőségre és kisebb adagokra panaszkodtak az [origo]-nak a rendszeresen cukrászdákba és éttermekbe járók. A gazdasági helyzet a vendéglátóhelyek tulajdonosait is spórolásra ösztönzi: van, aki 20-30 százalékkal is drágábban adja a süteményét, a pizzára igazi sajt helyett gumi kerül, és olyan is, aki menüvel próbálja becsalogatni az éhes embereket. A törzsvendégeket az áremelés sem tudja elriasztani, a krémes pedig van, ahol nemhogy összement, hanem akkora, hogy szinte meg sem lehet enni.
Forrás:
Origo
RSS tartalom,
A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Új hozzászólás