Schmitt Pál nem kíván élni törvényben biztosított lakáshasználati jogával. A volt államfő irodájának hétfői közleményében azt írják: a volt államfő az ország gazdasági helyzetére tekintettel döntött így, és megköszönte a kormánynak azt a lehetőséget, hogy a hatályos törvények értelmében állami ingatlant biztosítottak volna lakhatásához.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
@Dr.luigilongo60: na és mi van a be nem vallott, eltitkolt bérleti díjakból befolyt jövedelmével? Már a szőnyeg alatt van???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sport50
ezzel is kivárt,mint a lemondásával,várta,milyen a nép reakciója,hátha belefér még!!
nyanya001
van értelme tiltakozni Orbánék gazságai és ámokfutása ellen. Schmitt lemondott az állami villáról, amire egy hónapja még azt mondta: akkor is "jár" neki, ha egyébként három másik villája van. Schmitt most a nehéz gazdasági helyzetre hivatkozik, de ez már egy hónapja is így volt. Valójában közvélemény tiltakozása miatt hátrált meg a bukott "álamfő" (vagy szólt neki Orbán). Ezért kell aktívan tiltakozni máskor is a disznóságok ellen!
adrenalink
@nyanya001: Itt egyedi, és az ország szempontjából lényegtelen esetről van szó. Messzemenő következtetéseket ebből nem vonnék le...
bra048
@nyanya001: Igen. Orbán szólt neki, hogy elég a debreceni stadiont kinyögni. Palikám
nem rúghat labdába...
kukac50
@dodo571031: Igen oda a cápák közé.
kukac50
Orbán is lemondhatna már,mert a süllyedő hajót elhagyhatná.
Észre sem veszi,hogy hova süllyedt az ország.
10 év kell mire egy kis fejlődés látszani fog.
Még a rombolásnál tartunk!
Ami esetleg még működő képes azt még lerombolják az újabb törvényekkel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.