Vasárnap délután tartják Magyar Péter első nagyobb vidéki megmozdulását, Debrecenben. Magyar Péter vonattal érkezett, a Fidesz áthúzott nadrágszíjas plakátokkal készült éjszaka.

Zuhogó esőben kezdődött el Magyar Péter országjáró turnéjának debreceni eseménye a Kossuth téren. A résztvevők Magyart a „Nem félünk!” jelszó skandálásával várták a helyszínen. Magyar Péter az Igazgyöngy Alapítvány vezetőjével, L. Ritók Nórával lépett a színpadra.

Magyar Pétert áthúzott nadrágszíjas plakátokkal várta a Fidesz Debrecenben, Kósa szerint „inkább vehetne egy csokor virágot gyermeki édesanyjának az álságos baloldali messiás"

Ne féljünk az esőtől, a Tisza áradásához sok vízre van szükség

– köszöntötte a térre érkezőket, majd megköszönte az elhíresült „női napszemüvegére” licítálók licitjeit, és átadta L. Ritók Nórának a felajánlott hárommillió forintot. Az alapítvány három Debrecen-környéki családot választott ki támogatásra.

Magyar Péter áprilisi, budapesti tüntetése végén jelentette be, hogy a a következő megmozdulását anyák napján tartja, majd később azt is közölte, hogy Debrecenben lesz. „Csatlakozz hozzánk egy meghitt, inspiráló délutánra, ahol az anyaság minden szépségét és kihívását ünnepeljük. Az anyaság során betöltött szerepek sokrétűségére szeretnénk rávilágítani és azokat megünnepelni” – áll a tüntetés Facebook-eseményében.

Kósa Lajos: Ne higgyünk az álságos baloldali prófétáknak, messiásoknak

Anyák napján tüntetés helyett az anyákat, nagymamákat kell köszönteni

- mondta csütörtökön Kósa Lajos a Facebook-oldalán megosztott videóban. A Fidesz debreceni országgyűlési képviselője szeriunt Magyar Péter „az anyák napi debreceni hergelés helyett inkább vehetne egy csokor virágot a három gyermeke édesanyjának.”

A Telex beszámolója szerint arról is beszélt a rövid videóban, hogy a baloldal 1998 óta nem tett semmit Debrecenért, a mostani polgármesterjelöltjüket, a momentumos Mándi Lászlót is a fővárosból fizetik. „Ne higgyünk az álságos baloldali prófétáknak, a messiásoknak, maradjunk Debrecenben debreceniek, és köszöntsük az anyákat és nagymamákat ezen a szép napon” – tette hozzá a fideszes képviselő.

Áthúzott nadrágszíjas plakátokkal készült a Fidesz Debrecenben

Áthúzott nadrágszíjat ábrázoló plakátokat helyezett ki a Fidesz Debrecenben, Magyar Péter vasárnapra meghirdetett tüntetésének helyszínén, a Kossuth téren. Egy Facebook-bejegyzés alapján a nadrágszíjas grafika mellett a „Debrecenben tiszteljük az édesanyákat” feliratú plakátokat is kihelyeztek, utalva ezzel arra, hogy Magyar anyák napjára szervezte a debreceni demonstrációt.

A plakátok éjjel kerülhettek ki, így azok kirakását a szombat 12:55 óta képet nem adó debreceni webkamera sem rögzíthette. Az Időképről is elérhető webkamera üzemeltetője Debrecen város önkormányzata – írta meg a Telex.

A Fidesz 1998 óta egyeduralkodó Debrecenben, a sikertörténet Kósa Lajos polgármesterségével kezdődött. 2019-ben is (hasonlóan a korábbi választásokhoz) minden egyéni választókörzetben a fideszes jelölt nyert, a polgármester pedig 2014 óta Papp László. A párt népszerűségét azonban megtépázta a városba tervezett akkumulátorgyár-építés – írja a 24.hu.

Forrás: 24.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Lajcsi meg vehetne még egy disznótelepet a mutterjának...oszt jó napot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pusztai
@izéke: Micsoda képet lehetne csinálni csontig lefogyott összehúzott nadrágszíjas éhezőről amit a fidesz elért 2010 óta .
Vissza lehet gyűrni a nadrágszíjat is, csak kéne egy kis ötlet!!
Ahogy a szemüveggel, biciklivel is szuperül megcsinálta Magyar csapat.
simmering73
Lajos. Olajos lett a gatyád? Szűkölsz mint a sarokba szorított állat.
Havanagi
@KisTehen: A hazaárulókat keresd a saját csapatodban,Margit!
Dr. Proktor
@KisTehen: "megvolt a 3. 20 millió forintos tüntetés is ... a következő 20 millás a hősök terén lesz"
Látom észrevetted hogy nem került milliárdokba, mint mikor buszoztatni kellett titeket a rendezvényekre...
Csak így tovább, a gondolkodás nem fáj!
izéke
@Dr. Proktor: a tehén esetében nem vagyok biztos ebben a nem fáj dologban :))))
Dr. Proktor
@Maccska: felhívom kedves figyelmedet, hogy a mentősök jegyzőkönyvén az esetkocsi kihívója Dr. ... Péter!
Hát már ügyesen hamisítani sem tudtok?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.