A céklát én eddig csak ecetes-cukros lében, köménymaggal ízesítve ismertem. Tegnap délután valami mással próbálkoztunk: céklát sütöttünk. A kisebb céklákat héjastól alufóliára fektettük (egyesével), meglocsoltuk egy kis olíva olajjal, kis batyukba csomagoltuk, és 200 C-on, 60 percig sütöttük. Amikor elkészült hagytuk kihűlni, utána szépen levált a vékony héja. Kicsit újszerű az íze, de kifejezetten finom a sült cékla !

Feltöltő: Filetto
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.