A céklát én eddig csak ecetes-cukros lében, köménymaggal ízesítve ismertem. Tegnap délután valami mással próbálkoztunk: céklát sütöttünk. A kisebb céklákat héjastól alufóliára fektettük (egyesével), meglocsoltuk egy kis olíva olajjal, kis batyukba csomagoltuk, és 200 C-on, 60 percig sütöttük. Amikor elkészült hagytuk kihűlni, utána szépen levált a vékony héja. Kicsit újszerű az íze, de kifejezetten finom a sült cékla !
Forrás:
zoldsegturmix.blog.hu
Feltöltő: Filetto
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Új hozzászólás