Az Omszki tóban a Szentendrei Rendőrkapitányság döntése értelmében tilos fürdőzni, mivel a tavalyi szezonban az Omszki és Lupa tavakban négy haláleset történt. Egy idős úr viszont passzív ellenállásba kezdett és a rendőri felszólítás ellenére bement a vízbe, majd az utána kiabáló rendőröket a vízbe invitálta és közölte, hogy neki ezt írta fel az orvosa. A meggondolatlan tett persze nem járt következmények nélkül bilincsben vitték el. Videó lejebb. Érdekes az M7-esről nem tiltották ki az autókat, pedig ott is történt pár haláleset, az utobbi években. Szóval jó magyar szokás helyett egy win-win szituáció megteremtése, a fürdözési lehetőség megoldás helyett inkább kivonult nagy erőkkel a rendőrség ma délben az Omszki tóhoz, hogy intézkedhessen a 35 fokban fürdőző bűnözök tömegével. Egy idős úr viszont a rendőri felszólítás ellenére bement a vízbe. Amint kijött a szabálysértő, rögtön körbevették a rend éber őrei. Az idős úr erre vissza próbált menni a vízbe, mire elé álltak, leteperték hárman, majd bilincsbe verték és eltávolították, a bűnöző elemet. A rendőri intézkedés ellenére tovább fürdik: Majd bilincsben elviszik:

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Micsoda bűnügy felderítés! Így kell bánni a nyuggerekkel! Ámbár, ha jobban belegondolunk, lehet nem fogják őket megdicsérni, hisz, ha belefulladt volna, annyival kevesebb nyugdíjat kellett volna fizetni az államnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.