Bögyös-faros parasztmadonnák helyett törékeny kifutótündéreket álmodnak maguk mellé az RTL-es szingli gazdák. Az életkorukat tekintve nagy szórást mutató, nyolcgazdás felhozatalból csak Szilveszter gazda szereti úgy a nőt, ha van mit fogni rajta. A műsor honlapján talált információkból összeállítottam egy táblázatot, amelyből kiderül, hogy a 36 éves Szilveszter gazdán kívül egyik gazda sem szeretne maga mellé a XIX. századi ízlésnek megfelelő, egészségtől kicsattanó, pirospozsgás, parasztromantikus, "husi" párt, talán még a 47 éves András gazda sem, aki ebben a kérdésben nem nyilatkozott. Íme a nagy celebgazda-mátrix:

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kopeba
Ajánlom nekik a Kiszel Tündét meg a Kelemen Annát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
Gazdák ügyeljetek a hurokra , ha már eddig megóvtátok a nyakatokat :))
soljanka
Nos a műkörmös, vékony, hosszúlábú, hetente kozmetikázott, naponta fodrászolt,talpig sminkes szupernők Dubaiba járnak, picit jobb pénzért, mint, amit a gazdák nyújtani tudnak.
Nem rossz ez a keresős műsor, a német RTL-en évek óta megy, de az ottani pasik nem állítottak magas mércét: nő legyen, természetes és akarja a vidéki életet.
Duci, molett, sovány,átlagos nő is elkelt.
szaboria1
@Rézangyal: Gyerekként vidéken is éltem, aztán majdnem 50 évet Pesten éltünk most múlt 9 éve, hogy vidékre költöztünk ha felmegyek Pestre már másnap indulok is haza mert nem bírom az ottani levegőt elviselni. Mostanra már túl zajos lett nekem Pest.
szaboria1
Ebből is celebes műsor lesz. A felsorolt gazdákat kik választották ki mert halvány sejtelmük sincs milyen egy vidéki birtok és ott mi teendői lennének egy asszonynak. Ezek a gazdák inkább agglegénynek valók.
Feraj49
Már nem kell az eke elé fogni az asszonyt,mint régen !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.