Korózs Lajos szerint a kormány "Mengele-tervet" hajt végre a Széll Kálmán Terv helyett. A Mazsihisz bocsánatkérésért verte az asztalt. Szerintem a kormány "Mengele-tervet" hajt végre a Széll Kálmán Terv helyett. Nem fogok a Mazsihisz bocsánatáért esdekelni. Miért is tenném? Jogom van a véleményem szabad kinyilvánításához. Ha az a véleményem, hogy a rokkantnyugdíjasok felülvizsgálata olyan módszerekkel zajlik ma Magyarországon, mint ahogy Mengele válogatott a vagonokból kikászálódó elhurcoltak között egykor, akkor ennek a véleményemnek a szabad kinyilvánításához is jogom van. A Mazsihisz meg ne csodálkozzon, hogy ha folyton belepofázik abba, hogy ki, mikor, miért, milyen összefüggésben veszi a szájára a "zsidó" szót, és folyton elégtételt, megkövetést meg bocsánatkérést akar, akkor villámgyorsan meg fog nőni azoknak a száma, akik csillapíthatatlan kényszert éreznek majd egy jóízű zsidózásra, akkor is, ha korábban nem ilyen típusú emberek voltak.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

a Pepita
Szerintem is nagyon erőltetett volt a Mazsihisz reagálása. Nem kellene ennyire maguk ellen hangolni a közönyös vagy a jóindulatú embereket...Vagy viseljék ennek következményeit. Korózsnak egyébként teljes mértékben igaza van...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
turul72
A kiválasztott nép dicső fiainak észre kellene már venni, hogy minél többször verik az asztalt akár miért is, annál többen lesznek az ellentáborban. Őszintén mondom, korábban a legkisebb mértékben sem érdekelt ez a népcsoport. De mikor minden napra esik legalább két megemlékezés, és még ez sem elég, bizony az ember besokall.
silber13
@Horizont: Jesszus! Ez tán belülről is szőkíti magát?
jancsipapa
Ez az egész megint egy alávaló, undorító zsidó műbalhé. Az ominózus véleményben szóba sem kerülnek.Teljesen fölösleges bocsánatot kérni.( Arra ott lesz Áder János) Ha így folytatják nem lesz ember az országban aki ne undorral és megvetéssel gondolna rájuk.
a Pepita
Szerintem is nagyon erőltetett volt a Mazsihisz reagálása. Nem kellene ennyire maguk ellen hangolni a közönyös vagy a jóindulatú embereket...Vagy viseljék ennek következményeit. Korózsnak egyébként teljes mértékben igaza van...
Crazy Globe
Zsidó asszony órák óta vajúdik. Hosszas szenvedés után az orvos felsóhajt:
- Na végre! Most már megnyugodhat, a nehezén túl van. Kint van az orra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.