Oroszország háborúja Ukrajnában – az Index szombati hírösszefoglalója.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton
@Őrnagy: Analfabeta troll, ha Europa LEfegyverzi magat az Ukrajnanak szallitott fegyver- es löszerszallitasok miatt, akkor szerinted vedtelen marad... Csak 1 kerdes: KITÖL kellene felnie??? Svajctol, vagy esetleg a nagy San Marino megtamadja atombombakkal??? Melyik ellensegnek van atomfegyvere???
Yoda69
@Őrnagy: Ilyenkor bezzeg Ukranok mi, kocsog agyhalott? Eddig azt szajkoztatok Ukrajna nem is letozo allam. Most hogy valaki felsorolta a ruszkik haborus buneit, egybol az ukranokra kenned. Igazi naci bolsevik torzszulott vagy.
verőce21
Az ukránok már tárgyalásos úton, régen visszaadták volna az oroszoknak a Dnyeperig a területet.
De az amerikai kitartóik nem engedik nekik, mert felvásárolták USA cégek a régi orosz földet...!
Yoda69
@verőce21: Legalabbis ezt probalja beadni az embereknek a ruszki propaganda, amit orbanek egy az egyben atvettek. Teged be is szopattak vele rendesen, de az nem lehetett nehez.
teuton
@Maccska: Nem üres levegöbepofazast vartam töled, hanem kökemeny kijelentest fogadassal! Meg aztan mi is pontosan az a Kelet-Ukrajna???
teuton
@verőce21: Aztan a tulajdonjogi lapokat is megmutattak neked az orosz propagandistak???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.