Hoffmann Rózsa hétfői, parlamenti megjegyzése ("a fiatalok erkölcsi kötelessége itthon maradni") arról tanúskodik, hogy a kormánypártok továbbra sem sejtik, mi folyik hazánkban, hogy a fiatalok gyakorlatilag menekülnek az országból az Orbán-kormány elől - véli Winkfein Csaba, az MSZP elnökségi tagja.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Mert a kormány nem tűri a konkurenciát,és a FIDESZ már nem fiatal tagokból áll! Hátha azt csinálják amit ők tettek,trónt követelnek.
kedwes
A kormány sehol sem tűri a konkurenciát. Ha nem mennek el a fiatalok nekik kellene eltartani őket. Amikor még maguknak is olyan kevés jut!
coyote3
Rózsi asszony megint tanúbizonyságot tett vagy a hülyeségéről , vagy a tudatlanságáról. Ugyan az én gyermekem még sikeresen beleesett az államilag támogatott világba, de értesülései szerint a mestert már pénzért fogja elvégezni. Amikor népszavazásra bocsájtotta a Fidesz Magyar Kommunista Párt az oktatás ingyenességére vonatkozó kérdést én a fizetés mellett voksoltam. Hogy miért is? Mert azt gondolom, hogy a tudást , amivel a majdani jövőt alapozza meg a tanuló, igenis meg kell fizetni. (Csendben jegyzem meg akkor hogy tutultak a fidesznyikek, amikor a Gyurcsány kormány a fizetés mellett tette le a voksát, annak ellenére, hogy az a tervezet jóval emberbarátibb volt...) Ugyanakkor Rózsink nem veszi figyelembe a Lisszaboni-szerződés idevágó pontját, mely szerint az Eu-n belül a munkaerő szabadon áramlása kötelezően hat minden tagországra. Amúgy ez a kiérdemesült igazgatónő tudja, hogy milyen magas a munkanélküli diplomások aránya az országban? Ennek tudatában kissé gyomorforgató erkölcsi kötelességről papolni. Munkahelyeket kéne teremteni. Vagy ha ehhez nincs eszük olyan jogi környezetet teremteni, hogy a munkahelyek teremtését ösztönözzék :)
Levendula
rózsa néni!
Mi is könnyes szemmel engedtük külföldre a diplomás gyermekünket. De inkább mi sírjunk érte itthon és Ő boldoguljon a világban, minthogy itthon sírunk mindannyian, mert munkanélküli lesz belőle!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.