A VÁLLALKOZÁS ÉS JOGBIZTONSÁG A CÉL, NEM PEDIG AZ ADÓCSALÁS! A 2012. június 21. napján kelt Európai Bíróság logikus és következetes ítélete a 2006/112/EK HÉA irányelv a jelenlegi magyar adóellenőrzési rendszerre kihatással lehet és helyre teheti az oly régóta, becsületes adóalanyokkal szemben is alkalmazott ÁFA levonási jog megtagadását, szankció kiszabását, illetve egyes szerződések fiktív voltának könnyed kimondását! Várható változtatás az adóhivatal részéről is

Forrás: drvilmanyi.com
Feltöltő: drvilmanyi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KöBüKi
Most ez a legnépszerübb a NAV-nál,mert igy lehet a visszafizetendő pénzeket benntartani az üres büdzsében.!!!Azután lesz jó pár ezer birósági per,ahol zömmel a NAV veszit,!!!
Rézangyal
Szeretném, ha egy illetékes hozzá szólna, mégis miféle eljárás ez, hogy Áfa visszaigényléseket jogtalanul visszatartanak, x ellenőrzés után is, miután semmit nem találtak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.