Új forgalomirányítási és utastájékoztatási rendszert építenek Budapesten. A 2013-ban debütáló fejlesztés biztosítja majd azt többek között azt is, hogy a tömegközlekedést használók a lehető leggyorsabban érjék el céljukat, miközben tájékozódhatnak a forgalom pillanatnyi állapotáról is....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@szaboria1: Igen, és előre borítékolható, hogy szart sem fog érni a rendszer. Mint a Tompika beléptető rendszere.
silber13
@szaboria1: Lesz majd digitális irányítás még digitálisabb tájékoztatás, beszélő megállókkal, a kimaradt járatok miatt dühöngő utasokat nyugtatgató digitális nyugtatógépekkel. Csak éppen lassan nem lesz mivel közlekednünk.
kerék
Beszarok gecc...az Ország szarban van, senkinek nincs pénze, a kormány naponta vezet be adókat mert elvileg " ki kell fizetni az államadósságot"...erre több milliárdot basznak el olyan dolgokra amit később is meg lehetne csinálni, mondjuk akkor amikor már csak derékig ér a szar és nem nyakig...nem igaz, hogy ilyen hülyének nézik az embereket
QQCSI
@silber13: '"Csak éppen lassan nem lesz mivel közlekednünk. "
Ráadásul kérdés, lesz-e fizetőképes utazóközönség!

Más:
nem csodálkoznék, ha a nem budapestiek
most egy-két keresetlen szóval
kommentálnák a hírt.
gabrella
Persze. egy automata elmondja, hogy a következő járat 2 óra múlva érkezik, ha ki nem gyullad.
Vidéki volántársaságok mennyiből újulnak?
kerék
@gabrella: itt vidéken nagyon fasza a helyzet, általában 3* annyian vagyunk a buszon mint amennyi ülőhely van...de legalább el tudjuk tolni a buszt amikor lerobban !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.