Kapus Krisztián fideszes polgármester büntetőjogi felelőssége is felmerülhet annak kapcsán, hogy az előírások ellenére nem épült meg egy vasúti fénysorompó a kiskunfélegyházi Kis-Szegedi úton - állapítja meg egy önkormányzati jelentés. Az átjáróban május végén meghalt egy kétgyermekes családapa, lánya pedig azóta is kómában fekszik.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hókuszpók
A fénysorompó meg építése feltétele volt a használatba vételi engedélynek, azokat akik kiadták a használatba vételi engedélyt felelősségre kell vonni.
Sajnos az apa már nem jön vissza és lehet, hogy a kislány sem.
nahát
Szép példája annak hogy működik Magyarországon a hivatali rendszer. Fentről mindent átnyomnak, ahogy a gazdasági, politikai érdekek megkívánja, mikor kiderül, vagy baj lesz , mindenki tagad és másra mutogat. A felelősségről meg nem is halottak. A környezetvédelmi felügyelőségek sem működnek másképpen, erről sajnos személyes tapasztalataim vannak :(
marlin2
Nem szokásom "kockafejű pártkatona polgármesterek" mellett szót emelnem, most sem tenném, de a két "dolgot" nem kell összemosni!!
A fideszes polgármestert (és csapatát) a mulasztásos jogsértésért illetve a korábbi fénysorompó építésére vonatkozó határozat körüli anomáliákért felelősség terheli!! Ha ez büntetőjogi, akkor miért nem jelentik fel??
A másik a halált, ill. maradandó sérülést okozó tragikus baleset, ahol az elsődleges felelősség a közúti közlekedés szabályait megszegő és balesetet okozó apáé, aki az egyértelmű KRESZ szabályok (39.§ (3) h.)ellenére a vonat elé hajtott!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.