A gyertyázás hatása a benne lévő gyógynövények mellett az égés során keletkezett hőhatásnak köszönhető. Az ősi természeti népeknél rendkívül egyszerű módszereket alkalmaztak a fülbetegségek kezelésére. Egyik közülük a fülgyertyázás, mely Indiától, Tibeten át Dél-Amerikáig elterjedt. Alapanyaga általában méhviasszal átitatott, üreges henger, melynek belsejét ma már alufólia béleli.

Forrás: almamag.hu
Feltöltő: joli234
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

entero
Komolytalan az egész. Olyan mint a legtöbb természetgyógyász, főleg akik kézrátéttel gyógyítanak, energiát adnak át, akár telefonon keresztül is. Mindenesetre akik ezeknek bedőlnek, azok meg is érdemlik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
entero
Komolytalan az egész. Olyan mint a legtöbb természetgyógyász, főleg akik kézrátéttel gyógyítanak, energiát adnak át, akár telefonon keresztül is. Mindenesetre akik ezeknek bedőlnek, azok meg is érdemlik.
kukac50
Próbáljátok ki a fülgyertyát. Azt mondják mennyi mindent kihoz a fülből.
Ha egy tiszta fehér tányéron égetitek ott lesz az égéstermék, amire rá fogják,hogy a fülből vagy arról a testrészről hozta ki ahol égetve volt. Annyit a meleg só is ér.
rézfánfütyülős
Lehet szidni a természetgyógyászatot és a kézrátétes gyógyítókat de az csak arról vall, hogy aki ilyet mond az műveletlen!
diktátor
"- Mi van az emberekkel? Tévéhipnózis, biolepedő, varázsinga, paradicsomos fürdő...?! Normálisak?!
- Persze. (…) Végre keresik a kiutat a civilizációs stresszből. Lázasan, túlzásokkal, miként illik. A végén tán még a lelküket is megtalálják."
rézfánfütyülős
Javasolt C.G. Jung műveinek az olvasása, még jobb lenne az abban írottak megértése.
A sokak által lenézett természetgyógyászatot igen pontosan definiálta Karcsi barátunk és tökéletesen igaz amit ír.
De ma ugye az olvasatlanság, a funkcionális analfabetizmus az ami nyerő :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.