A gyertyázás hatása a benne lévő gyógynövények mellett az égés során keletkezett hőhatásnak köszönhető. Az ősi természeti népeknél rendkívül egyszerű módszereket alkalmaztak a fülbetegségek kezelésére. Egyik közülük a fülgyertyázás, mely Indiától, Tibeten át Dél-Amerikáig elterjedt. Alapanyaga általában méhviasszal átitatott, üreges henger, melynek belsejét ma már alufólia béleli.

Forrás: almamag.hu
Feltöltő: joli234
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

entero
Komolytalan az egész. Olyan mint a legtöbb természetgyógyász, főleg akik kézrátéttel gyógyítanak, energiát adnak át, akár telefonon keresztül is. Mindenesetre akik ezeknek bedőlnek, azok meg is érdemlik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
Komolytalan az egész. Olyan mint a legtöbb természetgyógyász, főleg akik kézrátéttel gyógyítanak, energiát adnak át, akár telefonon keresztül is. Mindenesetre akik ezeknek bedőlnek, azok meg is érdemlik.
kukac50
Próbáljátok ki a fülgyertyát. Azt mondják mennyi mindent kihoz a fülből.
Ha egy tiszta fehér tányéron égetitek ott lesz az égéstermék, amire rá fogják,hogy a fülből vagy arról a testrészről hozta ki ahol égetve volt. Annyit a meleg só is ér.
rézfánfütyülős
Lehet szidni a természetgyógyászatot és a kézrátétes gyógyítókat de az csak arról vall, hogy aki ilyet mond az műveletlen!
diktátor
"- Mi van az emberekkel? Tévéhipnózis, biolepedő, varázsinga, paradicsomos fürdő...?! Normálisak?!
- Persze. (…) Végre keresik a kiutat a civilizációs stresszből. Lázasan, túlzásokkal, miként illik. A végén tán még a lelküket is megtalálják."
rézfánfütyülős
Javasolt C.G. Jung műveinek az olvasása, még jobb lenne az abban írottak megértése.
A sokak által lenézett természetgyógyászatot igen pontosan definiálta Karcsi barátunk és tökéletesen igaz amit ír.
De ma ugye az olvasatlanság, a funkcionális analfabetizmus az ami nyerő :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok