Több mint 65 ezer beteg áll sorban ma Magyarországon valamelyik intézmény várólistáján. Jelenleg már harminc, nem sürgős orvosi beavatkozásra kell rövidebb-hosszabb ideig várni Magyarországon - derül ki az Országos Egészségbiztosítási Pénztár honlapján immár online is elérhető országos várólista adataiból.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rézfánfütyülős
@marlin2: Nem esett szó arról a kő kemény aknamunkáról melyet Orbán mint szabadságharcos az ország lakossága ellen vívott nyolc éven keresztül!
Mert ugye nem kell tandíj, nem kell a 300 forint és semmi nem kell mert minden szar!
Persze most nekik azt a szart kellene velünk megetetni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
engem
@entero:"mivel az ikrek van hogy felsírnak néha egy óra tájban"... Ezek a gyerekeid, vagy az unokáid?
Múltkorában azt mondtad, hogy már felnőtt gyerekeid vannak...
entero
@engem: Nagyon el vagy tévedve. Az ikrek ovisok, kettő iskolás, egy meg egyetemista. Linkeld már ide hol írtam én ilyet.
szaboria1
@entero: A férjem második szívműtétjére 2008-ban csak annyi volt a várakozás míg a katéterezési időpontját kellet újból meg várni mivel a mentősök potom 3 óra késéssel vitték Szegedre a mag adott idő helyett a katéterezés után másnap már műtötték is. Most meg még a kontroll vizsgálatok is csúsznak május helyett már szeptember lett.
entero
@szaboria1: Ebben egyetértek, a sürgős vizsgálatokat, műtéteket nem volna szabad várólistára helyezni. Remélem ebben változtatások lesznek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.