A tegnapi nap folyamán egy rövid anyagot közzé tettünk az internet világhálózaton Bándy Kata ügyében, amelyben Titán és csapata bűnügyi nyomozásba kezdett. Röviden elmondtuk abban az ismertetőben, hogy milyen irányvonalon nyomozunk, továbbá azt, hogy mely dolgok azok, amelyek ismerete, tényfeltárása a nyomozásunk sikeréhez elengedhetetlenül fontos.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rézangyal
@senkifia68: Akár igazad is lehet. Elképzelhető, hogy rendőrségi dolgozó, esetleg közéleti szereplő volt a tettes. Ezt "természetesen" titkolni kell, mint amikor az ukrán politikusok csemetéi megerőszakolták és felgyújtották a modellt.
Előkaparnak egy mentálisan terhelt, lepukkant cigányt aki, minő meglepetés elvállalja pénzért a gyilkosság elkövetése vádját! Mert van az a pénz! Igaz, hogy ilyen vállalhatatlan tettet normális ember nem vesz magára, de PL nem képes ezt felmérni. Ezzel a jó öreg hatóságok több legyet is ütnek egy csapásra.

1. Nagyon ügyesek, mert alig egy hét leforgása alatt "elkapták a tettest" !
2. Kimosdatták a valódi szerecsent.
3. Cigány elkövetővel sikeresen szítják tovább a már amúgy is nagyon feszült magyar-cigány ellentéteket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sólyomszem
@Fater59: Szerintem Katát senki nem bántotta, csak a körülményeket boncolgatjuk, s lássuk be, te sem nyugodnál, ha sántítást éreznél egyik hozzátartozód halála esetén. Soha ne történjen meg senkivel!
kkalman
Az egész ügy zavaros, főleg a sajtótájékoztatón elhangzottak. Tény, vannak még elvarratlan szálak, amelyek elvarrása sok munkát követel a rendőrségtől.
De ez a Soós József/Titán is megérdemel egy misét, vagy inkább egy pszichiátert.
dr. prédikátor
Na gondókodjunk emberek!Arról nem szól a fáma hogy hová lettek a lány ruhái, értékei?.Mi van a második DNS el? A helyszínen a dulakodás nyomai??Mert hogy volt ilyen az biztos!!!Egy bedrogozott ember aki megiszik két liter bort ráadásúl, hogy bírt el egyedül egy életerős lánnyal?A lány miért nem kiabált?És még sok más kérdés is felmerül.Vajon kinek az érdeke a gyors siker?
De még valamit!ha az van amit gondolok akkor a cigánygyereknek nem jelent életbiztosítást a börtön se.Előbb, utóbb "öngyilkos" lesz!!!
sólyomszem
@dr. prédikátor: Meg a másik, hogy egy ittas, drogos ember hogyan tudja hitelesen feleleveníteni a történteket??? Én is voltam már bepiálva és bizony kiesnek történések. Nagyon nem kerek ez a történet!
senkifia68
@sólyomszem: Foltokban sem emlékszel? Akkor meg hallgass, mert PL elviszi egyedül a balhét! :-D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.