Nyilván ezt bizonyítja a rendszerváltás első évében róla, szüleiről és testvéreiről készült archív fotó is. Származásával Orbán a VOSZ ülésén dicsekedett el, ezt mondta: "Az összefogás nem szándék kérdése, hanem erő kérdése. Lehet hogy vannak országok, ahol ez nem így működik, például a skandinávoknál, de egy ilyen félázsiai népség, mint mi, akkor tud összefogni, ha erő van. Ez nem zárja ki a konzultációt, a vitát és a demokráciát, de kell egy központi összefogás, ami az ország történelmi tapasztalataiból is levonható. " Mit tanácsolhatunk ezt hallva Orbán Viktornak? Azt, hogy terelje össze azt a félázsiai csordát, amelyik a kolompja után vonul, vagonírozza be az állatkertjét, és vezesse őket vissza oda, ahová tartoznak. Minket pedig, európai értékrendet valló magyar állampolgárokat, hagyjon végre békében, nyugalomban és demokráciában élni itt, Európában.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Én meg azt hittem eddíg hogy egy világhódító viking harcos most meg kiderült hogy csak egy egyszerű indiai pávatáncos.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@kopeba: inkább a kicsisége, és kicsinyessége.. :((
Január
A történelem tele van bizonytalansággal, az éppen regnálók a szájuk íze szerinti "vonalat" fogadják el, azt teszik közkinccsé. A valódit lenne jó egyszer megtudni! Kik is vagyunk, honnan jöttünk?
Bástya Elvtárs
A fécsúti kástély gyönyörű! Ánnák á pállásán tanátak egy nemesi cimert! Benne: fekete mezőbe' 1 libáé nyúló kéz...
KöBüKi
Azaz cigányországból,Indiából.!!!
Láttam a fajtáját az őshonban milliószám!Brrrrrr...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.