Nyilván ezt bizonyítja a rendszerváltás első évében róla, szüleiről és testvéreiről készült archív fotó is. Származásával Orbán a VOSZ ülésén dicsekedett el, ezt mondta: "Az összefogás nem szándék kérdése, hanem erő kérdése. Lehet hogy vannak országok, ahol ez nem így működik, például a skandinávoknál, de egy ilyen félázsiai népség, mint mi, akkor tud összefogni, ha erő van. Ez nem zárja ki a konzultációt, a vitát és a demokráciát, de kell egy központi összefogás, ami az ország történelmi tapasztalataiból is levonható. " Mit tanácsolhatunk ezt hallva Orbán Viktornak? Azt, hogy terelje össze azt a félázsiai csordát, amelyik a kolompja után vonul, vagonírozza be az állatkertjét, és vezesse őket vissza oda, ahová tartoznak. Minket pedig, európai értékrendet valló magyar állampolgárokat, hagyjon végre békében, nyugalomban és demokráciában élni itt, Európában.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Én meg azt hittem eddíg hogy egy világhódító viking harcos most meg kiderült hogy csak egy egyszerű indiai pávatáncos.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
A fotókat nézve már semmi kétség a származásához.
Dr.luigilongo60
@szaboria1: India Ázsiában van, vagy tévednék?
szaboria1
@Dr.luigilongo60: De hogy tévedsz egyenesen a déli részén.
marlin
Miért kell ezt így körülírni!!
Van rá magyar szó: cigány!!
(Cigány szó is van rá!! Cigányul:roma!!)
Disznópofa
...hát, érdekesek a vonásai. Nem vitás.
Hellcat
@Dr.luigilongo60: PONT ezt akartam írni...Ázsia->India-> tehét ez is csak egy mocskos cigány :D...én INNEN származom a kárpát medencéből...közöm sincs az ilyen korcsokhoz mint ez a barom.
Dr. Felipe
Én meg azt hittem eddíg hogy egy világhódító viking harcos most meg kiderült hogy csak egy egyszerű indiai pávatáncos.
No_Fidesz_No_Problem
@Zsoel: Orbánt kérdezd, ő mondta.

Az idegállapotából arra tippelhetünk, hogy félúton van Csodaország és Nakonxipán között.
csikknorisz
Szerintem sokaknak nem a félázsiai múlt a gond, hanem a félbalkáni jelen.
entero
Szerintem meg itt sokaknak saját magukkal vannak problémáik.
másvirág
Aki ezt a származási elméletet kidolgozta 100% ,hogy forditva "felűlt" Orbán Viktor Dakota lovára és" nemzeti vágta" az agyára ment.Aki nem valja magáénak Attilát a "Hunt ",nem fogadja el a hét vezért =az biza -lennimagyar-kicsitbeszélniLóvárit.!
Talán a Hét-törpe országa vagyunk ?Netán Törpapi lenne az ideális eu.vezetönk?
"Teccettek volna forradalmat csinálni " és nem húsz év után megsértödni ha egy iszlámeurópai az mondja ránk,hogy moslékzabálok vagyunk. Netán nem vettűk észre,hogy 20 éven át ezt komolyan is gondolták egyesek rólunk ?
A nadrágszíj az egyettlen amit nem "nöttünk" ki évtizedek alatt .Mindig arra kértek a népet :ugyan már még 4 évig húzzuk össze, Aztán béke nyugalom,demokrácia jólét.
Tessék megmondani miért hisszűk azt,hogy csak az elmúlt 2 évben nyomorgunk?
Van még 2 évem és saját fejfám lesz ? Ne is merjek álmodni? Elér a pusztulat ?
(MOTTÓ:A blogot irni azért jó mert nem szól rám az ápoló! Bezárt az OPNI lehett lOPNI.)
overdose
Kikupált cigó nemrégen találtam a facebookkon egy képet róla sült.
coyote3
@nyanya001: Fele kistermetű ázsiai ló, a másik fele a lipicai nagytermetű fallosza...
Fater59
@coyote3: Én a mondatod második felére szavazok !!!::)))
dr. prédikátor
Cigus fecalicus! te meg egész ázsiai cigó vagy!!!Miért nem húzol a testvéreid közé???
szaboria1
Jó pár évvel ezelőtt állandóan dakotázott! Akkor lehet még indiánnak képzelte magát.
varrólány
@Zsoel: A lakosság többsége ferde szemmel néz rá.:-)
soljanka
Egyre nagyobb baromságokat mond ez a félázsiai,ebből grazi "nyaralás" lesz.
soljanka
"Egyébiránt pedig, talán itt az ideje annak, hogy Orbán Viktor és falkája a ködös történelmi romantika helyett visszatérjen a jelenbe! Európában élünk ugyanis, és egészen néhány évvel ezelőttig a világ is egy európai országként tekintett ránk. S ha már mindenáron a történelemből szeretne erőt meríteni, akkor jusson eszébe, hogy a korábban itt regnáló uralkodók – szemben a mostanival – éppen azzal vívták ki a világ tiszteletét, hogy a koruk legfejlettebb és legerősebb európai országai közé emelték Magyarországot...

Én mindenesetre kikérem magamnak, hogy a saját miniszterelnököm nyilvánosan "fél-ázsiai" származéknak nevezzen, ráadásul mindezt olyan lekicsinylő szövegkörnyezetben, amelyből csak az derül ki, hogy szarba se nézi azt a nemzetet, amely szolgálatára fölesküdött."
napizeje.blog.hu/2012/07/26/on_is_fel-azsiai_szarmazeknak_tartja_magat?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_07_27&utm_campaign=index
sonderkommando
@Zsoel: Gondolom Ázsián keresztül fél úton.

Egyébként a magyart nem kellene összekeverni a saját etnikumával!
Zsoel
@sonderkommando: Egyébként utánanéztem ennek félázsiázásnak, és szerintem azt akarta mondani ez a lökött jószág, hogy hiába élünk itt 1100 éve Európa közepén, a gyökereinkben még mindig benne van az ázsiai származás. (Ami tulajdonképpen igaz is, hiszen a szakértők szerint a magyar belső-ázsiai eredetű nép, jóllehet, 1100 év alatt annyit változtunk és annyiféle néppel keveredtünk, hogy felsorolni is nehéz, és igazi turáni típusú magyart ma már nagyítóval sem lehet találni.) Csakhogy akkor azt kellett volna mondani: "egy olyan, ázsiai gyökerű népnél, mint a magyar, amelyet még ma isfélig ázsiainak, félig európainak tekinthetünk, ez így működik", nem pedig félázsiaizni itt, aminek semmi értelme.
No_Fidesz_No_Problem
@Zsoel: "hiába élünk itt 1100 éve Európa közepén, a gyökereinkben még mindig benne van az ázsiai származás"

*

A magyar nép gyökereiben NINCS benne az ázsiai származás.

Ezt sem genetikai, sem antropológiai módszerekkel nem tudod bebizonyítani. A mai magyar populáció TÖREDÉKÉN lelhetsz fel olyan jegyeket, amelyekből az ázsiai eredetre lehet következtetni, de ne felejtsd el, hogy a honfoglalás óta volt itt egy tatárjárás és egy török uralom is, hogy csak a nagyobb génkeveredési eseményeket hozzam.

A magyar nép kultúrája nyomokban tartalmaz ugyan ázsiai jegyeket, ám ne felejtsd el, hogy ez az ország 1000 éven át nyugati, európai típusú keresztény állam volt.

Az ázsiából érkező törzsek letelepedése óta az elmúlt több, mint 1000 évben többször is szinte kipusztították az itt élő lakosságot, és a helyükre Európa különböző területeiről telepítettek újakat.

Másrészt: a honfoglalás idején ideérkező populáció lélekszáma önmagában olyan kicsi volt, hogy önerőből nem tudták volna belakni a Kárpát-medencét, ahhoz meg pláne kevesen voltak, hogy kiszorítsák vagy beolvasszák az itt lakókat.

Én a leghatározottabban visszautasítom, hogy akár engem, akár a családomat ez a gyökér "leázsiaizza".

Magyar állampolgár vagyok, ezt ma a világban felvállalni önmagában is nagy kihívás, de aki azt mondja, hogy "félázsiai népség" vagyok, azt szájba kúrom!
Zsoel
@No_Fidesz_No_Problem: "Az ázsiából érkező törzsek letelepedése óta az elmúlt több, mint 1000 évben többször is szinte kipusztították az itt élő lakosságot, és a helyükre Európa különböző területeiről telepítettek újakat." Nem ugyanezt írtam én is? Csak nem ennyire bő lére eresztve. Függetlenül az Orbán Viktor szájából elhangzottaktól, én alapvetően büszke vagyok a magyarság mint nép belső-ázsiai eredetére, mivel ott a honfoglalás idején és az előtt is jóval magasabb fokú kultúra virágzott, mint Európában (például: a honfoglalás idején itt nem ismertek mást, mint a hús primitív módon, egyben, tűzön való megsütését, míg a magyarok már bográcsot használtak, amelyben kis darabokra vágva, fűszeres lében főzték meg az ételüket). Ez tehát önmagában nem szégyen, sőt dicsőség. Abban a megfogalmazásban (és a mai Ázsia általános gazdasági helyzetét figyelembe véve, persze Japán, Dél-Korea, és talán Kína kivételével) azonban, ahogy Orbán mondta, úgy hangzott, mintha mi valami Európába nem való, barbár, civilizálatlan népség volnánk. Ezért mondtam, hogy nem így kellett volna ezt kifejezni, ahogy tette.
No_Fidesz_No_Problem
@Zsoel: "ahogy Orbán mondta, úgy hangzott, mintha mi valami Európába nem való, barbár, civilizálatlan népség volnánk"

És ezt pontosan így is gondolta.
marlin
VaA vizsgálatok során sikeresen izolált 27 db 10–11. sz.-i genetikai mintán belül az egyik legjelentősebb csoportot az európai lakosság legősibb rétegére utaló markerek jelentették, s mindössze két egyéné mutatott ázsiai eredetet. Ez összhangban van a történeti embertan területén nyert megfigyelésekkel: Lipták Pálnak köszönhetően közel fél évszázada tudjuk, hogy a 10. sz.-i embercsontoknak csak 16,7%-a tartozik a mongolid és az europo-mongolid rasszhoz. Az MTA Régészeti Intézetének igazgatója szerint: A mai magyarság szerológiai, és genetikai összetételében egyértelműen kimutatott európai jelleg, ugyanakkor az ázsiainak hiánya nem egyedül az eltelt ezer év keveredéseinek köszönhető, hanem már a honfoglalás- és Szent István-kori Magyarország lakossága is szinte kizárólag biológiailag európai eredetűekből állt.
marlin
Az üzenetem eleje, se vége se ment át!!
Nem írom le mégegyszer!!
A lényeg az, hogy az MTA Genetikai Intézete és Régészeti intézete közös kutatással bizonyította, hogy mi európaiak vagyunk!!
A z Orr bán meg - saját bevallása szerint - nem az!!

Azt sem vitatom, hogy rajta kívül - itt is, máshol is - többeknek lehetnek identitási problémái!! :))
Pálinkafőző Rézüst
@kopeba: inkább a kicsisége, és kicsinyessége.. :((
Január
A történelem tele van bizonytalansággal, az éppen regnálók a szájuk íze szerinti "vonalat" fogadják el, azt teszik közkinccsé. A valódit lenne jó egyszer megtudni! Kik is vagyunk, honnan jöttünk?
Bástya Elvtárs
A fécsúti kástély gyönyörű! Ánnák á pállásán tanátak egy nemesi cimert! Benne: fekete mezőbe' 1 libáé nyúló kéz...
KöBüKi
Azaz cigányországból,Indiából.!!!
Láttam a fajtáját az őshonban milliószám!Brrrrrr...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.