Az MSZP szerint a Fidesz kettős beszédet folytat az antiszemitizmus kérdéskörében, időnként ugyanis a szélsőjobboldal felé is gesztusokat tesz.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fater59
Először tisztázni kéne , hogy Orbán tudja -e mit jelent, "erkölcs " !!::))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vörösfuvalat
Nem, Orbán Viktornak csak Orbán Viktor mint érték létezik.Ő a kezdet és a vég.
KöBüKi
Az orbáncnak nincsenek értékei,a hordájának se,de a maszopnak se.!!!
kissnagy
@ideals2012: Igazad van! Abban térnék el, hogy én nem az egyes gyerekeinkben gondolkodtam, hanem úgy általában! Hiszen az is formálja ezt a kis hazát, akinek nincs, vagy (sajnos) már nincs gyermeke!
A mai világban nehéz elképzelni ezt a hozzáállást! Nehéz 2 percnél messzebbre tekinteni, de most pl. felpattanok a binyóra, elszaladok anyumékhoz, itt laknak 2 percre! Igaz kinyithatnám a garázst is...

Na, ennyit dettó ömlengős stílusban..
nahát
a maszop el akarja felejteni honnan jöttek, az erkölcs szó égeti a szájukat
kissnagy
@nahát: nahát!...Vigyázz arra, amit rád bíztak, te csősz! Nem védeném a maszopot, de Keller kb. annyit ért el, mint Budai! Utóbbiról legalább azt tudjuk, hogy havi1,6 -ért csinálta a semmit: talán Hagyót elítélik! Talán! Ez legalább olyan nevetséges, mint Novák eus fizetése...Ennyit az erkölcsökről!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.