Nagyon kemény nyilatkozatban értékelte Tóth Zoltán választási szakértő mindazt, amit a Fidesz a választási törvénnyel kapcsolatban művel.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Jobb ha nem tudják előre hányan szavaznak rájuk.
Regisztrálni,az baromság.Mi van ha valaki regisztrál és szavazásig meghal? vagy külföldi munkát talál és szavazáskor már nem lesz itthon?
Én megyek szavazni de,hogy kire azt nem tudni.Nincs egy olyan párt vagy csoport akik az emberekért vannak,akikre érdemes volna szavazni.
kissnagy
@kukac50: teljesen igazad van! Ilyen rendszert még nem látott a világ! Már a kerületek kialakításával sokat nyertek! Most azt akarják, hogy csak a fanok szavazzanak...A kampány már fölösleges! És ez lesz a következő lépés: az állami támogatás teljes megvonása: minek az a pártoknak? A kampányra már úgy sem kell...

Vagy másik megközelítés:minek csináltak egyfordulós választást? Vagy ez is olyan, mint az egykulcsós adórendszer? Van egy!...Meg egy második...Lesz egy kampány, hogy regisztráljanak, meg egy másik, hogy válasszanak!

Mindegy a sok értelmezés, ha egy a végeredmény! Csak rá ne...az ötletelők! Elsülhet a kapanyél...
gibgab
Nagyon találó megfogalmazás a parlamenti diktatúra. A fidesz-kdnp diktatúrája. Remélem a választási szisztémát akárhogy csűrik-csavarják, előbb vagy utóbb - jobb lenne minél előbb - utoléri őket a végzetük. Sok szégyentelen senkiházi karrierista csicska! Ha lenne eszük (nincs), ha lenne gerincük (nincs), ha lenne becsületük (nincs), ha lenne bátorságuk (nincs), önként kiszállnának ebből a mocsokból. Hányinger az egész garnitúra.
kukac50
@kissnagy: Ezt azért akarják,hogy csak rájuk szavazzanak. Aki még hisz Nekik az vagy közel van a húsosfazékhoz ,vagy sok pénzért alkalmazzák vagy rokon esetleg barát.
Az egyszerű emberek már a számlák fizetésénél tologatják,hogy melyiket is fizessék be,hogy ne legyen hátrányos a kikapcsolás.A szegény emberek érzik,hogy a hatvanas évekbe voltak ilyen szegénységbe az emberek. Az ilyenek biztos nem szavaznak rájuk,sem a rokkantak se a munkanélküliek vagy a közmunkások sem.
Ez lassan felér a gázkamrába hajtással,csak másfajta módszert alkalmaznak,dögöljenek éhen és fagyjanak meg,ez a lassú halál rosszabb a gázkamránál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.