A zenész nem hagyta ki a Fidesz pénteki kampánynyitóját.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
Feró!Nem ilyen módon kellene bevallanod hogy Te végül is kommunista vagy és voltál, s nem kellene ezt szégyellned, hiszen Orbán Viktor is ifjú kommunista volt, csak hát ő már egy kicsit feledékeny, de Neked nem kellene az lenni!Már akkor gyanús voltál nekem amikor a szociálizmusban , amikor napi 8 óra volt a törvényes munkaidő, azt énekelted, hogy 8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás, ami tudod hogy a kommunista pártnak is volt korábban a követelése volt, de hát mit emlékeztetlek én Téged öreg komcsit, hiszen abban az átkos rendszerben is megtaláltad a módját az érvényesülésednek!
Pálinkás Pál
te egy büdös csicska köcsög vagy, aki valaha a régmúltban még ember volt...most már csak egy orbán seggéből kiböfögő ripacs senkiházi...
Horizont
Nem, te egy szemét seggnyaló hülye vagy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.