Kuruc mentalitásúnak vallotta magát a második vonalbeli ős-fideszes, a cingár kis alázatos, szemüveges, 51 éves aktakukac a Fidelitas balatonlellei táborában. Szájer József ezt mondta a Fidelitas-táborban: "Magyarországon olyan mértékű változások történtek az elmúlt két esztendőben, amelyek sokak érdekeit sértették [...] Aki elöl megy, az előtt nincs kitaposott út, konfliktusokba keveredik, de mi, magyarok és a miniszterelnökünk szívesen is vesszük ezeket a konfliktusokat, harcos, kuruc mentalitású magyarok vagyunk. " Nagyon röhögök, látva az erőlködést, ahogy a második vonalbeli slepp, élén Habonyárpival, meg ezzel a nímand Józsival, vért izzadnak, hogy ha már letagadni nem lehet, akkor legalább elsikálják és szertemaszatolják a Kedves Vezető félázsiai származékokról tett kinyilatkoztatását :)

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

overdose
Ázsiai.kuruc,panelproli mi jöhet még? Ez a segg fidesz micsoda ?cigó!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
másvirág
OK: De akkor kik a "labancok"? (Csak "ribancok"jelenlétét észlelem.)
Egyes ellenzéki pártvezérek szerint nem lóháton,hanem Zsigulival érkeztünk. :-))
marlin
@ideals2012: Na még egyszer!!
'. . . már a honfoglalás- és Szent István-kori Magyarország lakossága is szinte kizárólag biológiailag európai eredetűekből állt."
Vagyis az a félátsiai, aki annak vallja magát!!
Én mint a példa is mutatja európai vagyok!!
vörösfuvalat
Tehát a Fidesz = kuruc észjárás . Olyan csavaros eszűek voltak ezek a kurucok,hogy végül leverték magukat. A cikk írója csúsztat mert az észjárástól függetlenül lehet a magyar félázsiai. Szerintem ebben nincs semmi sértő de az országban uralkodó gazdasági viszonyok annál beszédesebbek.Azok alapján talán még a félázsiai jelző is dicséretnek minősül.
kedwes
Ezek szerint Szájjer is fel volt mentve több tantárgyból! De az elterelést, jól vette!
kukac50
Kuruc vagy labanc teljesen mindegy a múlt,jó lenne a jövőről beszélni.
Meddig tart a kizsákmányolás?
silber13
Legyünk büszkék a zseniális, szagértőktől hemzsegő vezető pártunkra. Van közöttük Füst Milán életmű kutató polgármester, oktatás- és bálna szakértő, " Ego sum via, veritas et vita" díjjal magamagát felhőkig emelt, Hungari cum laude elismeréssel önkitüntetett miniszterelnökünk, akinek nációnk eredetiség kutatása enyhény szólva xart sem ér. Mert ugye nem voltunk félázsiai származékok, miként a hunok és avarok sem. Bizony ázsiaiak voltunk, mint ahogy ők is

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok