A tanyafejlesztési támogatások rendszere a kormány egyik legsikeresebb programja, amelynek révén javulnak a tanyán élő emberek életkörülményei - mondta a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára szombaton Fülöpházán, ahol egy baromfivágópontot, egy tésztaüzemet és egy önkormányzati boltot adott át.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Budai úr egy kicsit jöjjön lejjebb dél felé a megyében, hogy tisztábban lássa a tanyákon élő emberek helyzetét. Fülöpháza környéke még élhető. olyat keressen ahol egy máshoz közelebb is vannak ne egy egy kiemelt tanyát. Egy kiemelt tanyára legalább 20 vegetáló tanya jut.
szaboria1
Pár éve milyen nagy beharangozás volt a Mórahalmi zöldség feldolgozó már a 3. vezetőség is bele bukott. Épp a múlt héten zárt be.
abacs62
@szaboria1: Egyet értek önnel, csak az a fránya "úr"-szó, az nem illik a véleményéhez.
KöBüKi
Aki ilyen "vizgereblyéző" pozicióra felkérhető - mint neki volt - a bizony egy abszolut NULLA:!NEM KEVERENDŐ A SIMA nullával.!
Mobil123
Budai lubickoljon abban amiben gondolom!! Ritka gusztustalan egy alak.
jancsik68
Budai hülye volt katonai ügyésznek,gyenge volt seggnyalónak.Maradjon csak meg dinnye kostolónak,de nehogy összetévessze a zökkel,mert az anyakán van,még.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.