Egy ultrahangfelvétellel kezdődött minden. Fruzsi mámorosan szorította szívéhez a leletet, másik kezével pedig a telefonját kereste. „Nézzétek, itt a kisbabám!” – biggyesztette a Facebookra fotózott, fekete-fehér homálytengerhez, aztán várta, hogy érkezzenek a gratuláló lájkok és kommentek.

Forrás: tempty.hu
Feltöltő: joli234
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

perta
Lehet, hogy hülye vagyok, vagy maradi, de az ilyen dolgokat nem kellene közszemlére tenni. Mondjuk alapból utálom a közösségi oldalakat. Nem kell faszabuk vagy iwiw ahhoz, hogy a barátaimmal tartsam a kapcsolatot. Főleg az intim dolgainkat nem lenne szabad a világhálón kiteregetni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@másvirág: Mindig aktuális. Jó legalább utána nézni hogy mire emlékszünk.
Az egy sor emlékezésből, kikerekedett a vers valódi szépsége.
Egyébként az egész vers gyönyörű.
Zsoel
@varrólány: Attól függ. :)) Ha kellően agyalágyult elemeket is beválogatsz az ismerőseid közé, még azt sem lehet kizárni, hogy nagy lájkháború lesz belőle. :)) Én már megfigyeltem, hogy vannak, akik meg sem nézik, mi bukkan föl az üzenőfalukon, csak nyomják a fölfelé mutató hüvelykujjat ezerrel.
varrólány
@Zsoel: Nagyjából normálisak a z ismerősök, bár vannak akik telenyomják az üzenőfalat mindenféle képpel. Némely meg elég erős kifejezésű, szóval van minden. Én inkább a Bálint gazda, madárvédők, vagy szép fotókat lájkolok :-)
Rézangyal
@varrólány: 17.11-re Igazán szép ez a vers részlet, engem mégis elfogott a rötyögés...ne haragudj. Eszembe jutott a szegény Antal Imre (béke poraira) és Pécsi Ildikó által aposztrofált Néma levente jelenet, amin mindíg az oldalamat fogom. :)))
perta
@másvirág: tegnap, 12:20 Nem vagyok én abban biztos, hogy benő a fejük lágya, ahhoz már túlkorosak :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.