Miután három egymást követő fekete hétvégén több, külön-külön is több halálos áldozatot követelő közlekedési baleset történt az utakon, országos közlekedés-biztonsági ellenőrzésről döntött Hatala József országos rendőrfőkapitány – jelentette be Halmosi Zsolt rendészeti főigazgató. A péntektől augusztus 20-ig tartó akciósorozatban a rendőrség valamennyi (200) sebességmérő berendezését az utakra vezényli. Az ORFK vezetőjének utasítása értelmében a járőröknek „minden intézkedés alá vont gépjárművezetőt kötelező megszondáztatniuk”. Ennek az oka az, hogy az elmúlt években az átlagosnál kisebb mértékben csökkent az ittas vezetők által okozott közlekedési balesetek száma; ezek aránya az összes balesethez viszonyítva az előző év azonos időszakához képest 10-ről 11 százalékra nőtt.

Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kopeba
Ehhez értenek , elbújni és kukkolni.
marlin
A fő csapásirány - a pénzbehajtás mellett - az emberek "sokkolása" megelőzendő a "balhét"!!
Ha már így "beindították" ezt a Hatalát tudna valaki példát hozni - neki - a kerékpárosokra vonatkozó klf. (részben hülye) szabályok betartásának ellenőrzéséről??
Ugye, hogy nem!!
Mert ha odamegy "hozzá" a rendőr pl. a tulajdonjogát ellenőrizni gondolkodás nélkül hozzávágja a bicikli, aki gépkocsival megy valahova, annak (még) van vesztenivalója és nem vágja szájon a szervet!!
Csizmás Kond
Előre bejelentik, megmondják, hogy hol, mit és miért...mi nem tetszik még ?
Darthon1
Na ezt nem fogják felszámolni, mert ez hozza a teljesítményt . Mondjuk könnyebb is, mint a szervezett bűnözőket üldözni. De mostantól azokat nem kell, tehát erre a célra bizonyára többszörös létszám áll rendelkezésre.
barbarfiver
Legalább ismét rátudták fogni valamire,hogy miért is húzzák ki az utolsó 10ezrest a zsebedből :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.