Falunapot tartottak a Zala megyei Surdon. Az eseményt a szocialisták elnöke nyitotta meg. A hat faluból összesereglett népes közönség előtt kockás ingben, farmerban, lazán jelent meg Mesterházy Attila.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zabhegyező
Remélem, hogy a köz még azt nem ismeri (mert nem prostituálódott még!) aki valóban kormányfő lesz.
Bajnai kaliberű ember kell oda.
szaboria1
@zabhegyező: Ezzel egyet értek Mesterházi sem lenne jó.
szaboria1
@nahát: Ahol én élek kőkemény fideszesek voltak és most már úton útfélen szidják őket. A polgármester is Fidesz támogatottság mellett indult abban a reményben így könnyebb lesz a városnak de csalódott. Minden pályázatuk elbukik egyedül a csatornázást tudja befejezni amit a szocik idején kezdtek el.
marlin
@nahát: Már elfelejtetted volna??
2006-ban is a cigánygyerek egy valamilyen falusi agronómustól kölcsönkért kockás mikádóban járta a falukat, meg vitte a csöngőt a körmenetben - és belőle is miniszterelnök lett!!
A világot pedig az se váltotta meg, meg ez se fogja!!
Az pedig, hogy nem nagy városban érlelődsz az ne nagy baj!! :))
Az, hogy felétek még mindig a csodát várják az viszont baj, de majd csak kijózanodnak ott is az emberek!!
RAMBO
Eddig csak abban voltam biztos, hogy Ferenc és Viktor elmeorvosi kezelésre szorul. Egyre nyilvánvalóbb, hogy Attila sem akar kimaradni a sorból. Lehet, hogy ez követelmény.
jancsik68
Akinek a mostani jó csak nyugodtan szavazzon rájukBIZUNK BENNE,HOGY KEVÉS ILYEN MARHA lesz,de az biztos nagy az isten állatkertje,!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok