Kövér László úgy döntött, csak jó hírekről beszél

Az országgyűlés házelnöke a CPAC gálavacsoráján mondott érdekes beszédet.

„Jó estét kívánok tisztelt hölgyeim és uraim! Ezen a mai kellemes estén, így vacsora előtt, úgy döntöttem, hogy kizárólag csak jó híreket fogok mondani önöknek, tekintettel arra, hogy a világpolitikában naponta mindannyiunkra ömlenek a rossz, a még rosszabb és a borzalmas hírek.” Így kezdte beszédét a 444.hu értesülése szerint Kövér László a CPAC gálavacsoráján a Magyar Állami Operaházban. Az országgyűlés házelnöke a jobboldali-konzervatív-trumpista konferencia keretében hosszan ecsetelte, hogy a Fidesz alapító tagjaként 1988 óta miként tapasztalta meg azt, hogy a politikában tényleg minden megtörténhet. Például „míg a természetben [...] a hernyók pillangókká alakulnak, addig a politikában mindez fordítva is lehetséges: a pillangókból is lehetnek hernyók”.

Kövér László újra elszabadult: hernyókról beszélt egy gálavacsorán

Kövér László a CPAC gálavacsoráján hernyózott egy jóízűt – Fotó: MTI

Kövér első jó híre, hogy az általa „nagy álarcosbálnak” titulált nyugati világpolitikában – ami szerinte Izraeltől Európán át Amerikáig terjed – egyre inkább feltárulkozik a valóság. Második jó híre, hogy az emberek elsöprő többsége „mindenféle manipuláció és dezinformáció ellenére” képes felismerni és megkülönböztetni a normalitást és az abnormalitást. Harmadik jó híre, hogy amennyiben „a normalitás európai főhadiszállásán” – Magyarországon – sikerült, akkor a normalitás társadalmi többségének sikerülhet „demokratikus módon politikai többséggé válnia” mindenhol a világon.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
"a pillangókból is lehetnek hernyók"

És egy csótányból is lehet házmester...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Ha Kövér arra gondolt, hogy ők a pillangók, akkor meg kell állapítani, hogy elég rusnya lepkék lettek.
szitafotó
Kövér elvtárs te már ne pillangózzál elég nagy pálfurdulást csináltál eddig is! Kommunistából "keresztény" ez mindennek a teteje!
Géza
Kövér nem erről beszélt, de héber lehet a cikkíró, mert nem ért magyarul. Így aztán ostobaságokat hazudik össze egy címben.
dr. prédikátor
Ezen a férgen már Grácban se tudnak segíteni!!!
Loksmith
Kommunista kutyából nem lesz szalonna, igaz Kövér elvtárs?
csak úgy....
lacinál a dús bajusz sem tudja megszürni a száján kitóduló baromságokat..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.