A Magyar Turisztikai Desztináció Szövetség azt várja a médiától, hogy ne írják meg olyan borúsan, ha rossz az idő, hiszen az hátrányos a turizmusnak. Egy kis fantáziával át kéne fogalmazni a híreket úgy, hogy a legnagyobb ítéletidőben is mindenki rohanjon a Balatonra.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Igazi hülyék! Tehát, se eső, se hó, csak a napsütés és a Balaton...! Aztán se búza, se kukorica, se zöldségek, se megfizethető élelmiszerek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sasi1115
Ha már szóba hozták az augusztus 20- i vihart: múltkor akkora vihar volt hétvégén hogy a váci bulit is elmosta, legalább akkora volt mint az emlegetett, mégis senki nem jelezte hogy bazi nagy vihar lesz. akkor mentem haza, Szentendrén menekültek az emberek, de az autósok is, egészséges fákat csavart ki a szél. Itt akkor ki volt a hibás, miért nem jelentették vagy mondták be a híradókban (5-6 körül már szabad szemmel látni lehetett hogy valami ínyenc vihar fog kerekedni). Augusztus 20. után hogy ígérték hogy jelzik majd az ítéletidőt, de ahogy látom ugyanúgy szarnak bele. Akkor szembesültem azzal is, hogy 66 millió megspórolása miatt sötét volt Budapesten , mert a lámpák nem égtek. Pár havernak nem kell leosztani a pénzecskét és fussa világításra is (ha már 500 milliót költöttek a Parlament kivilágítására is többek között)
Szóval szerintem inkább riasszák el az embereket, minthogy baj történjen.
Csizmás Kond
Ez az MTDSZ egy bizniszbanda, akik szeretnék az ingyenreklámot a meteorológusoktól.
Mobil123
@entero: Hát azért pánik keltésre nem emlékszem, hogy történt volna, és @leszúrt rittberger-nek is igaza van. Azért én 20-án nem csak a tűzijátékot figyelem, hanem a távoli eget is.
nehogymá
2006 ota nem lehet vidamkodni emlékszem mi volt utána viszont arra is emlékszem amikor bejelentették hogy olimpiát rendezünk és az ott ülö meteorologus asszony mosolyogva mondta milyen gyönyörü idö lesz majd a megnyiton még mindig érzem
QQCSI
Nos, ha látom, hogy elborult az ég,
a távolból meg dörög, lekapcsolom a villanyt.
A nyári zivatarok fél, egy óra alatt lezajlanak,
legfeljebb fölöslegesen kapcsoltam ki az áramot.
Addig nem lesz semmi baja a kajának a hűtőkben!
*
Más lapra tartozik, ha nem vagyok otthon,
de a meteoromókusok jelzik, hogy vihar lehet!
Na, akkor áramtalanítom a villanytűzhelyt, a bojlert, a számítógépet, a tévét, a...
...a többi meg vessen magára!
csakegycsaj39
Akkor sec-perc alatt sivatag lenne Magyarországból. Ezek tiszta hülyék,. ha még az időjárást is tudnák befolyásolni, akkor még azt is megtennék. Mindent a pénzért, rohadt kapzsi banda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.