Uniós pénzből indít kampányt a kormány arról, mi lenne velünk, ha nem lenne az EU. A felmérések szerint a magyarok úgy gondolják rosszul jártunk, pedig eddig 10 milliárd euró plusznál járunk.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Hát azért van bőr a pofájukon !!! El kéne dönteniük, hogy velük vagy ellenük ?? ÉS ki nyerte meg a pályázatot ? Nyerges uraság valamelyik cége? Mert az tuti, hogy ehhez is ért!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
Sokszor megkockáztatom,hogy nem az eu val vannak gondok, hanem a magyar vezetőinkkel.
Amit kapunk elosztogatják a haveri cégeknek,alapítványoknak ahonnan soha nem fogjuk megtudni azt sem, hogy mekkora összeg mire költöttek.
Dr.luigilongo60
@entero: Ugye Te is tudod, hogy politikusainkra gondoltam.
bundi
@Dr.luigilongo60:mondjuk ez a 10 milliárd is szép pénz azért
kb mint a volt manyup pénzünk. ( nyugodjon békében)
és ez csak a jéghegy csúcsa, mert mondjuk ha mégsem lennénk tagok, akkor kíváncsi lennék arra is hogy milyen feltételekkel szállíthatnánk a belső piacra, (az opel, merci, audi a vámok miatt bővített volna-e nem eu-s országban), milyen feltételekkel mehetnénk uniós államokba dolgozni, stb. tehát szerintem azért sokkal több van-e mögött, mint szaros 10 miliárd euró. nem igaz entero?
tudod úgy hallottam, te is kaptál szépen a mutyipénzből, fejlesztésre, legalább is ezt csiripelik a verebek, tudod azok a büdös multis verebecskék. talán emiatt vagy ennyire hálás a gazdinak?
na ez gyorsan törölve lesz úgy érzem.
entero
@KöBüKi: Szégyen nem szégyen, egyszer megtörtént, hogy mire felálltam az asztaltól már egy lépést sem tudtam menni. Elkapott valamilyen entero...:-)))
entero
@Dr.luigilongo60: Persze hogy tudom, csak nem hagyhattam ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.