Új jegyellenőrzési módszert akar bevezetni a Budapesti Közlekedési Központ: ezentúl a leszálló utasokat is megállítanák. Az ombudsman szerint ez alkotmányellenes lenne.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SELIG
Menjenek az utasok után az otthonukig és otthon is ellenőrizhessék őket. BARMOK!
entero
Marhaság. Egyébként is amikor elkezdenek leszállni az utasok, az első megállított után a többi elmegy. A jegyét meg amennyiben a kezében tartotta valaki simán a kukába dobhatja pár méteren belül. Onnantól nem lehet kérdőre vonni már, hiszen leszállt. A járatokon kell ott lenni a kemény kötésű ellenőröknek, de nem ilyen 60 kilósoknak akiket a szél is elfúj, hanem olyanoknak akiknek a puszta látványa is félelmet kelt. Ez lenne az igazi megoldás.
kkalman
Mi van, ha az utas zaklatásnak veszi a közterületen a jegyellenőrzést, és feljelenti a BKV-t, illetve az ellenőrt a bíróságon?
Nincs elég zűr a cég körül, még ez is kell nekik. Csak rajta, várom az első pereket zaklatás ügyben A BKV ellen.
alfás
szerintem már otthon a kapualjban kéne megállítaniuk,hogy el se tudjak indulni nélküle.
sport50
micsoda hülyeség már megint!ráadásul azt írják,valami szalagkordont akarnak,hogy megkülönböztessék a gyalogosoktól!ezért is valaki jó pénzt kapott,hogy kitalálta.ha leszállok a buszról stb.ről már nem vagyok utas!a pénztártól való távozás után...
1951
És a cégtől történő kiszállás után is legyen vissza szedhető a tisztességtelenül felszedett több millió forint, amellyel szegényebb lett a BKV! Ne csak az utasok további megsarcolásával próbáljon a BKV pénz beszedni és "reguláris hadsereget" szervezni! Aba Botond és az őt követő vezértársaik rendesen megkopasztották saját volt cégeiket, inkább ezeket kellene rendezni a tisztesség és erkölcs útján! Vagy olyan nehéz ez, könnyebb az utasokat naponta és rendszeresen frusztrálni?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.