Arra kérik a BKK-t, hogy védjék meg az ellenőröket az agresszív támadóktól. Betelt a pohár a BKV-s szakszervezeteknél, azt kérik a Budapesti Közlekedési Központtól (BKK), hogy védje meg az ellenőröket az agresszív utasoktól - tudta meg a blikk.hu. Legutóbb szerdán kora reggel a 3-as metró Deák Ferenc téri állomásának peronján támadta meg az egyik utas a munkáját végző ellenőrt. Úgy fellökte, hogy a nő hanyatt esett, és beverte a fejét. Még a szemüvege is eltörött. A brutális utas elmenekült a helyszínről, az ellenőrt pedig kórházba szállították kivizsgálásra. Ez volt az idén a hatvanadik ellenőrt ért támadás.

Forrás: msn.mainap.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Azt nem tudom, minek pihennek egyesek, mikor a pihenés árt a szervezetnek.
Nem fegyver kellene az ellenőrök mellé, hanem a csingálókat ki lehetne szállítani a trafi mellől, és elküldeni az ellenőrök védelmét biztosítani. Nekik van fegyverük, igazoltatási joguk, és sok más egyéb hatósági eszköz, ami nincs az ellenőrnek. Ha ez megvalósulna, igaz lenne a szlogenjük: Szolgálunk és védünk!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
QQCSI
@másvirág: Érdekes módon velem szemben még nem lépett fel udvariatlanul az ellenőr.
Talán azért, mert azonnal mutattam a bérletem, nem provokáltam, nem hecceltem,
nem minősítettem, nem kommentáltam...?
alfás
nem tudom,hogy a "kérem a jegyeket,bérleteket... " - nél van-aljább meló,de ahogy ezeket elnézem... és még fegyvert rájuk bízní... innen már csak egy lépés,hogy a gyepmesterek is "dred bírók" legyenek.
Bástya Elvtárs
Fegyvervizsgán a pszichológus 80 %-át kiszűri!
Bástya Elvtárs
@Mobil123: Jó, de ott nincs Sziget Fesztivál...
1951
A leghatározottabban tiltakozom az ellen, hogy fegyvert kapjanak a BKV ellenőrök, hiszen sehol az országunkban nincsenek a közlekedési társaságok emberei ( gépkocsivezetők, ellenőrök, stb.) kiképezve konfliktuskezelésre, nem ismerik az interpersonális kapcsolatok kialakításának módját és rendszerét, tehát lehetne még sorolni mindazokat az okokat, amelyek ellene szólnak annak,hogy felfegyverezzék a közösségi közlekedés ellenőreit! Hosszú időnek kell még ahhoz eltelni, hogy ők képesek legyenek effajta fegyverzet ésszerű használatára, a másik pedig, hogy a BKV és más közösségi közlekedés vállalati vezetése ne csináljon militáris társaságot ellenőreiből. Inkább azon kellene és illenék elgondolkodnia a Társaságnak,hogy miként védhető ki az utasok az a fajta agresszivitása, amelyet az ellenőrök váltanak ki puszta megjelenésükkel és épp magatartásuk kapcsán!! Tehát: szó sem lehet fegyverhasználati jogról - még ha az "csak" spry és gumibothasználatról is szólnak,ahhoz még nem érett meg a társaság!!
X-ray
@1951: Jó, hogy nem sokkolót kérnek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.