Egy horvár lap szerint nem  Magyarországon, hanem hazánkat kikerülve Horvátországon keresztül szállíthatná a földgázt Szlovéniába és Olaszországba a Déli Áramlat olajvezeték. A gazprom vezérigazgatója két hónapja még cáfolta, hogy Magyarország helyett más útvonalat választanának a vezetéknek. 

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
miért ha jól emlékszem a déli áramlat az mocskos szoci gyurcsányos szemfényvesztés. a mi kis kedvencünk a nabuco-t favorizálta. most mi van? csak nem megint a gyurcsánynak lett volna igaza, és jobb lenne nekünk a déli éáramlat?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
másvirág
@Fater59: ...biztos lehetsz,hogy az általad "favorizált "páros hamarabb hozza ide a GOLF-áramlatot . :-))
KöBüKi
@bundi: Kedves vezetőink már a 90-es években elbaszták.!Nem szerettem volna az orbánc és csapata helyében lenni,amikor jelentkezett Putyin úrnál.! Szépen odatartották a seggüket amibe az orosz medve visszadugdosta a kapott tüskéket,azután leülhettek!!!
És a végén finoman páros lábbal rugták ki őket.!!!
bundi
@KöBüKi: sajna ez nem vigasztal. mertr jobb nem lesz tőle semmi, az orbán meg ennyi pénzért amit az elmúlt 22 évben összeharácsolt, akár habosra is rugdostathatja a seggét
bundi
@másvirág: tudod amikor a nyomvonal meg van tervezve, az engedélyek megvannak, a projektcégeket létrehozták, és az államközi szövetségeket megkötötték, akkor már nem csak csokiról van szó.
és ha még így is felborítják az asztalt a megrendelők, akkor valamit nagyon csúnyán elkúrtunk. az én olvasatomban ez ezt jelenti.
másvirág
@bundi: Nézd meg a térképet és gondold át újra a jelenlegi helyzetnek megfelelöen . Célország Olaszország. Amikor ezt a szerzödést tervezték Horvátország EU felvételét csak
Magyarország szorgalmazta a Visegrádi 4-ek hallgatólagos támogatásával.Szerbia és Koszovó
konfliktusa véget szóba sem jöhetett vezetéképités..Állami berendezkedése pont olyan mint Ukrajnának és hasonlóan megbizhatatlannak minősitették. (Ha valami nem tetszet volna elzárja.)
KöBüKi
@bundi: Kétségtelen,de azt próbáltam érzékeltetni,hogy mig az orbáncbanda van hatalmon addig...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.