A politológus szerint, akiket a Fidesz elvesztett, azoknak a visszaszerzésére sokkal kevesebb reménye lesz a következő időkben, mint amennyire lett volna esélye megtartani őket, ha betartja, amit ígért.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Igen, de a feladathoz a baloldalnak fel kéne nőni, mert amit most csinálnak(?) az rém kevés!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bra048
@Fater59 tegnapi 13.56-ra : Miért mire gondolhattunk a kordonbontás, a futballhuligánok Tv székház égetésének támogatása, az ügyészségen indított majd sorra elhaló koncepciós ügyek alapján. ? Van bőr a megfelelő helyeken, vagy már elszarusodott ?
entero
@Pálinkafőző Rézüst: Mégis, szerinted mikor állt Kéri a Fidesz oldalán? Azóta szapulja Orbánt amióta csak ismeri. Rendben, lehet hogy kissé keményen fogalmaztam, Kéri nem seggnyaló, de inkább volt baloldali mint jobb oldali. Már bocs, de nem hülye vagyok, csak tényeket írtam le és a meglátásomat vele kapcsolatban. Mindig is bírálta a Fideszt, ez nem kérdés.
marlin
@entero: Látod, már megint vádaskodsz, most a Kérivel szemben!! Ha itt valaki megmondja, megírja az igazat a zOrr bánról vagy a bandájáról az szerinted (és nem vagy egyedül) szapulás!!
Miért baj az, hogy bárki (és jogosan) bírálja az általad nagyrabecsült (általam pedig egy harácsoló kóklernek tartott) falusi futbalistát??
Tudnál nekem részletekkel, esetleg hiteles(!) infóval szolgálni arról, hogy mikor és hol nyalta a Kéri a szocik seggét!!
entero
@marlin: Szerintem elég ha csak a heti hetesben láttad párszor vagy akár az Atv műsorában. Sajnálom, de nem vettem fel ezeket a műsorokat. Ellenben nézek mást is mint a Hír tv.
marlin
@entero: Elvből nem nézek Heti-Hetest!!
Kéri Lacit viszont ismerem és ezért kértelek, hogy valami konkrétumot(!), tényt(!) próbálj meg "összekaparni" üres vádaskodás helyett
overdose
Összefogással sima ügy akkora bukta lesz ,reméljük az egész parlamentből kiverik őket!Minimálbért nekik!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.