A kommunista és a náci elnyomó rendszerek megegyeztek abban, hogy semmibe vették az emberi élet és méltóság értékét, a szabadságot és az alapvető emberi jogokat, azokat az értékeket, amelyek nélkül ma elképzelhetetlen a közös Európa - hangoztatta a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára csütörtökön, a totalitárius diktatúrák áldozatainak európai emléknapja alkalmából tartott budapesti megemlékezésen.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Te agyhalott !
A kommunista rezsimben nagyobb érték volt az ember mint
a ti népnyúzó rendszeretekben !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
X-ray
Amikor a munkához sincs joga már itt az embernek?
Ennél a "demokráciánál" a kommunista államforma milliószor jobb volt!
Pálinkafőző Rézüst
Rétvári: A kommunista és a náci rezsim is semmibe vette az emberi éle értékét, mint ahogy mi is! Ebben (is) hasonlítunk rájuk.
KöBüKi
Lehet,de annyira még egyik sem mint a fütyülők.!
Fater59
...és ez a mostani rezsim , élén a fél ázsiai gnómmal ???
Feraj49
Kedves államtitkár "úr",orvos látott már !Megint bevehetnéd a Cavintont,kis köpönyegforgató.A Kádár rendszerben kussoltál mi? Most meg nagy pofád van! Akkor miért nem mondtad? Amikor nap mint nap, emberek lesznek öngyilkosok a munka nélküliség kilátástalanság miatt,várólisták hosszú sora az orvosi ellátásban stb,stb. Mi ez ha nem tömegmészárlás? Téged sorok kívül kéne kezeltetni.És még ilyen ember az államtitkár!Ezért tart az ország ott ahol van !
gyevi_biro
F@szikám, ha nincs az az általad bírált rendszer akkor te ganajtúró vagy valahol a bugaci pusztában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.