Rég bőszítette fel ennyire egy ügy Hadházy Ákost, mind a mostani. Luxusingatlanra megszólalásig hasonló, 220 milliós EU-s támogatásból épült mini bölcsődét talált.

Ha nem látnák, ez egy MINI BÖLCSŐDE, 220 MILLIÓ FORINTOS (!) EU-s TÁMOGATÁSBÓL. Budapest határában, a Róka-hegyen, egy impozáns villanegyed szélén sikerült felépíteni ezt a LUXUS VILLÁT az EU-s adófizetők pénzén. Aranyélet, EU-s pénzen. Biztos ami biztos, az udvarra lecsesztek egy tesco-s műanyag játékházat is, hogy ne legyen gyanús a dolog

- kezdi bejegyzését Hadházy Ákos.

Videó – Káromkodva tombol Hadházy: "Nem szabad a magyaroknak egyetlen eurocentet sem adni"

Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

A "bölcsődének" szép honlapja is van https://vadmarcipan.hu/. Ebből megtudhatjuk, hogy "Az európai támogatás segítségével a projekt keretében egy új mini bölcsőde működése indul el a főváros mellett található Ürömön," - idézi az ellenzéki politikus, majd hosszasan ecseteli, hogy mit kínál a bölcsi.

Felhívtam a honlapon megadott "bölcsődevezetőt", az "üzemeltető" cég tulajdonosát, hogy hogy lehet hozzájuk gyereket beiratni. Ő kicsit idegesen és meglepetten kérdezte, hogy hol láttam a telefonszámot – mondtam, hogy a szép honlapon. Sajnos -óhh, de rossz hír ez a róka-hegyi villanegyed kisgyerekes anyáinak-, a tájékoztatása szerint egyelőre nem lehet beiratkozni, mert még nem kaptak engedélyt a hatóságoktól

- részletezi Hadházy.

Bevallom, az elkövetőkről nem sokat tudok -legalábbis azt nem, hogy van-e politikai (fideszes vagy netán ellenzéki) "bekötésük". De az jól látszik cégadatbázisból, hogy a tulajdonosi háló inkább foglalkozik ingatlanozással, mint bölcsödézéssel. Ráadásul úgy tűnik, hogy miközben a bölcsödevezető üzemeltet valódi bölcsit is (azt is egy közeli, csillaghegyi luxus villában-oda fel is vették volna az általam említett képzeletbeli gyereket), nem a róka-hegyi "bölcsi" az egyetlen, amit az elkövetők horribilis EU-s pénzből létesítettek és ami inkább egy ingatlan befektetésnek tűnik. A film végén a Duna túloldalán látható, 150 millió (!) forint EU-s támogatásból felújított/megvett villához látogattam, ahol szintén nem találtam gyerekeket... – tudósít a helyszínről a politikus.

A dolog egyetlen "pozitívuma", hogy a róka-hegyi "minibölcsi" újabb bizonyíték az eddigi legbizarrabb bölcsőde beruházással szemben – a nógrádi Kazáron ugyanis 600 ,illióból (!) építettek egy 12 fős intézményt, ami ráadásul egyáltalán nem az itt látható márvánnyal volt burkolva...Nos , ha így nézzük, az itteni 14 fős "minibölcsi" egészen olcsón épült, pláne, ha a két autós, szint alatti garázst is hozzá számoljuk... Bevallom azt is, a videó készítését végig káromkodtam, de gondosan kivágták a kollégák. De tényleg- ez a fajta pofátlanság már nekem is sok, akárki is legyen az elkövető, akár fideszes, akár ellenzéki , akár pártsemleges. A Tisza Párt frakciójának is üzenem: a képek mindent elmondanak arról, hogy miért  addig, amíg nem csatlakozunk az EU-s ügyészséghez

- fakadt ki Hadházy Ákos.

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szarházy Mákos
2026-ban már sehol se lesz! Addig meg, ki figyel rá???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
""Káromkodva tombol Hadházy...""
Bevallom, mégegyszer megnéztem a videót, mert azt hittem, hogy nem voltam elég figyelmes! Igazi fideszes hangvételűre sikerült a cikk, mert én biza se a tombolással, se a káromkodással nem találkoztam. Az a bizonyos ""rohadt fillért se..."" lenne a káromkodás vagy a tombolás? Az a firkász, aki ezt képes volt leírni, már bátran felvetethette magát a fidesz bérlistàjára.
A videó legfőbb hibája éppen a telitalàlat. És már sokadik. És ezzel nem tud a Fidesz mit kezdeni.
Persze, lenne egy megoldás. Ne lopjanak! Akkor viszont már ők nem ők lennének!
Eladott Ország
@Szarházy Mákos: Szia Szarházi fideszes agyhalott lelki nyomorék! A qrvaanyád vót má? Ez nagyon aranyos , fidesses gecik te gyereked ide fog járni? Vadmarcipános bölcsöde Ürömön. Mini bölcsőde - vagy luxusvilla a város szélén. 220 millió Ft EU támogatásból. Hihetetlen! Ez itt kapásból 400 millió dokumentált LOPÁS, amit valaki pályázatként kiírt, és elkészültét igazolta! Ez egy családi ház, nem fog idejárni senki. Egy fideszes geci beköltözik ide a családjával. Most biztos átkozódik, hogy Hadházy miatt várnia kell egy kicsit, elcsendesedik a felháborodás. Öt év után nincs bölcsödau ellátási kötelezettség.
x.com/Gazsi63/status/1808738146269401139/photo/1
Szarházy Mákos
@Eladott Ország: „Ha neked ez nem tetszik, hogy szóvá teszem és még azt a szarházi fidesz seggnyaló faszszopó pofádat még járatni is mered nagyon sajnálom…”

„Beszarás az egész, amilyen, cinikus, rohadt, pofátlanok, trógerek vagytok. Börtönben rohadtok meg!”

„Ne félj a szar is ki lesz belőlük rázva!”

„Egy hülye bohóc vagy csak és egy ingyenélő szarház majom! „

„A fidesz seggét nem ezen az oldalon kell nyalni, te szarházi geci! Elég volt belőletek és még te pofázol sajnálkozol?! „

„…ennek a bűnöző és politikai prostituált bandának! Inkább fogd be a pofádat és a fidesz hülyéinél tartsál fejtágítást…”

„…de te akkora seggfej vagy, hogy boldogan említed, hogy egyre többen vannak…„

„Neked jó lesz a csúti gazdi is... egy köcsögtöltésre.”

„De azért néha vegyél levegőt is a fidesz seggnyalása közben, mert már a f@szod is szaros…”

„Rohadt csicska. Remélem szofisztikált a megfogalmazás: elmész te a qrva anyádba, te mocskos szarház! „

„ A bűnöző csúti cigánynál valóban semmi sem történt a lakcímváltozás során, hogy rohadjon meg a bandájával együtt! „

„a fidesz seggfejeid között oszt el, a fidelitas szemináriumon..."

FORRÁS: propeller.hu/tagok/Eladott_Orszag...

EZ VAGY TE !!!
bence
@Szarházy Mákos: ! Az a baj , hogy aki jót akar az országnak , arra a megvezetettek nem figyelnek ! Megérdemli a nép , hogy az orbán csürhe kilopja a szemét ! 2026 - ig még fizesd amit ellopnak !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.