Három gépkocsi ütközött össze Budapesten, az Árpád híd Pestről Budára vezető oldalán szerdán késő este, a balesetben hárman meghaltak és többen megsérültek – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Megrázó felvételek: három ember halt meg az Árpád hídi balesetben

Az elsődleges adatok szerint egy forgalommal szemben közlekedő autós több autónak nekiütközött az Árpád híd Pestről Budára tartó oldalán szerdán este 22 óra körül. A rendőrök a hídnak ezt az oldalát lezárták – írták a tájékoztatásban.

Megrázó felvételek: három ember halt meg az Árpád hídi balesetben

Hozzátették, hogy tart a sérültek mentése és a műszaki mentés.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság korábban azt közölte, hogy a tűzoltók a járművekbe szorult utasokat feszítővágóval szabadították ki.

Megrázó felvételek: három ember halt meg az Árpád hídi balesetbenFotók: MTI/Mihádák Zoltán

A BKK Info a Facebook-oldalán azt írta, hogy az 1-es villamos a Göncz Árpád városközpont és a Bécsi út/Vörösvári út között nem közlekedik a baleset miatt. A kimaradt szakaszon pótló autóbusszal lehet utazni.

Szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt is tragédia történt az Árpád hídon, amikor egy Mercedes és két BMW spontán versenyt rendezett. 

Forrás: MTI, police.hu

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pegero
Nyoma sincs a beígért fővárosi traffipaxoknak egy évvel az Árpád hídi tragédia után. Ez az ígérete sem valósult meg Kari Gerinek! A főpolgármester által egy éve előrebocsátott több mint negyven traffipax helyett egy sebességmérő működik Budapesten az Árpád hídon történt tragédia évfordulója után. Ilyen ember kell Budapest élére! Hajrá Geri!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Pegero: ma, 04:25 ☻ Azért nincs mert elloptátok fideszes szarrágó! A Lánchíd felújításának teljes költsége bruttó 26,7 milliárd forint volt. Ez az összeg tartalmazza a 10 százalékos tartalékkeretet, a műszaki ellenőri díjat és az áfát is. A maffiaállam a megigért 6 milliárdot sem fizette ki a Lánchíg költségére! Úgy hogy hajrá román tolvajcigány és bűnszevezete! A Lánchíd az UNESCO védelme alá esik, ennek megőrzése az állam feladata! „a Lánchíd az ország és Budapest kincse, féltve őrizni kötelesség.” nem úgy ahogy a fidesz gecik !
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 09:40 ☺ Szabadon mozoghat Budapesten az Árpád hídi gázoló
Egyelőre nem emeltek vádat az ellen a sofőr ellen, aki 2023. július 1-jén Mercedesszével halálra gázolt egy szabályosan közlekedő kerékpárost.
Yoda69
@KisTehen: Ja, mint az a fideSSes allat, aki halalra gazolta a kerekparost pont 1 evvel ezelott ugyanitt az Arpad-hidon. Azt a faszit se hagyta orban az arokparton. 10 percet se toltott bortonben.
Aki Én
@Bástya Béla Elvtárs: szóval mi köze a trafipaxhoz?
Bástya Béla Elvtárs
@Aki Én: Visszatartó ereje van! Tábla jelzi a létét, s lassít mindenki! Nem száguld, mert a bírság 300e + 8 pont ilyen sebességnél...
Pusztai
Amikor valaki menekül, vagy eszementen hajtja valami akkor a trafipax szart sem ér.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.