Galambos Lajost hirtelen kiengedték a börtönből, otthon három gyermeke várta kedvenc ételeivel. Elmesélte, miről beszélgett órákon át a fiatalokkal, akik azalatt az idő alatt, amíg ő a börtönben volt, már felnőttek.

Mint arról a propeller.hu is beszámolt, Galambos Lajost, vagy ahogy a zenész szakmában hívják, Lagzi Lajcsi nagy titokban szabadult a börtönből. Galambos Lajos 14 hónapig volt rácsok mögött, ahova gáz-, villany- és vízlopás miatt küldték 3 év 6 hónapra. A mulatós sztár maga mögött hagyhatta a börtönt, és a baracskai fogházból hazamehetett a boldogasszonypusztai birtokára – írja a blikk.hu. Egyelőre nyomkövetővel a bokáján és a saját otthonában kell lennie.

Ezt kapta Galambos Lajos otthon, miután kiengedték a börtönből

Galambos Lajost három gyermeke várta a birtokán, miután kiengedték a börtönből/Fotó: MTI Fotó: Lakatos Péter

A lap megtudta, hogyan várták szerettei a birtokán. Elsőként a legkisebb fiát hívta, és mivel titokban hagyta el a rácsokat, nem volt nagy felhajtás. Otthon három gyermeke várta, mégpedig a kedvenc ételeivel.

„A két fiam, István és Lala jött értem, otthon pedig várt minket a kislányom, Bogika. Sok mindenről lemaradtam az életükben, hiszen két hete volt Lala diplomaosztója külföldön, Bogika tervezői karrierje pedig igencsak beindult, nemrég megnyitotta az első saját bemutatótermét. Volt tehát miről beszélgetnünk itthon. A kedvenc ételeimmel vártak, falusi májgaluskaleves, rakott krumpli, rántott hús és lecsó, de csak pár falatot tudtam enni – jól laktam azzal, hogy őket láthattam. Kiültünk a teraszra, és órákon át csak beszélgettünk, meséltek magukról, de sokszor percekig csak hallgattunk és egymást néztük. A nagy csendben azok a pillanatok is beszédesek voltak. Azt láttam rajtuk, hogy nagyon önállóak lettek az elmúlt időszakban. Amikor elköszöntünk egymástól 14 hónappal ezelőtt, a gyermekeimet öleltem meg, most viszont már kész felnőttek ültek ott velem.”

- mesélte a mulatós sztár.

Forrás: blikk.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pági
A felesége, szegény nem bírta a megpróbáltatásokat!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
Abból a mérhetetlen vagyonból fussa minden gyerekre...amúgy hazudik...
Eladott Ország
Tüdőtágulás. Ha kőgazdag vagy bármit megúszhatsz, az ügyvédek hosszú keresgélés után megtalálták a betegséget a börtön elkerülésére...
twitter.com/janos_hary/status/1628329918919475201/photo/1
Közvetlen életveszélyben ritkán kirándulnak. - Ti nem hiszel a természet gyógyító erejében? "Fulladásos rohamok miatt vizsgálják."Akkor hogy trombitál? Mikor nem kap levegőt akkor a seggén keresztül szívja, hogy fújni tudjon? Nem egyszerűbb, ha eleve a seggével fújja? Ha fuldoklik akkor nem tud az orrán levegőt venni és akkor a seggével sem tudfújni! Bár levegővételhez ott vannak még a fülei. Úgy talán. Kelkáposztafőzelékre sör, és olyan szépen kikerekedik, mint fiatalkorában. Utána fújhatja a seggével. Később már lehet cifrázni is a trombitálást
uploads.disquscdn.com/images/622c2235dfe184b2b9c9ba8698ffd7ffd2255e338a1cbe950af9df929afdc98f.gif?w=600&h
DR PRÉDlKÁTOR
Van az a pénz, amiért szabadon engednek egy elítéltet jóval a büntetés lejárta előtt...
(i)gazságszolgáltatás???
simmering73
@DR PRÉDlKÁTOR: Másokat meg le se csuknak.
Pegero
"Elmesélte, miről beszélgett órákon át a fiatalokkal" Jó hogy nem bégett (bégetett) "beszélgett" helyett!
Dr. Proktor
Hát erről ennyit, de van érdekes orvosi csoda is a történetben: az életveszélyes betegsége elmúlt, egyből tünetmentes lett!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.