Navracsics Tibor hasznosnak tartaná, ha alkotmánybírósági normakontroll előzné meg a választók előzetes regisztrációjáról szóló javaslat benyújtását. A tervezet képviselői indítványként kerülhet az Országgyűlés elé - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a közigazgatási és igazságügyi miniszter. A miniszterelnök-helyettes szólt arról is, hogy a kormány törvényhozási megoldásban gondolkodik a bírák nyugdíjazásának ügyében.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

overdose
Csak a fidesz érve mert fél hogy búknak, és tudni akarják mennyien szavaznak rájuk hogy még az útólsó fillért is felosszák maguk között.
Hellcat
Az érvek:
1. Így több esélyünk van nyerni.
2. Így talán nyerünk.
3. Így talán halamon maradunk
...és így tovább.
gergely
Csak egy:Mindenáron meg akarjátok tartani a hatalmat!
kamazuka
Tibi!
Vannak eus országok ahol kötelező elmenni szavazni.
Azután pedig pofázásnak helye nincs,hogy így szemét,meg úgy mocskos...párt.
A jogállamiság egyik hibálya,hogy jellemtelen polgárokat nevel akiknek a szájuk jár sírnak mint sebes valagu kódis,de mikor ott a lehetőség, akkor gyáván a háttérben marad.
Örülök hogy ti ezt meg próbáléjátok meglovagolni.s talán sikerűl is, de attó még jottányit sem fog változni a rólatok alkotott kép!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.