A cégek többsége egyelőre nem igazította a betölthető pozíciókhoz szükséges elvárásokat az alap- és mesterszakos végzettséghez, ugyanakkor néhány vállalat már tudatosan az alap-, mesterszak, illetve...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

entero
@X-ray: Sok esetben elég a jó szaktudás és tapasztalat, nem jelent feltétlenül előnyt a több diploma, főleg amikor termelés folyik. Jogásszal, közgazdásszal nem sokra mennék...A protekció pedig mindig is jelen volt az életben, ne kend ezt is a Fidesz nyakába ha lehet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@Kutyafüle: Ugye , ugye! Én is annyit értek hozzá, a párom intézi az ilyet, vagyis ő veszi a hozzávalókat.
Nem kell szerelőhöz vinni,
Kutyafüle
@varrólány: Az még hagyján, de nekem sikerült addig-addig kattintgatni, amíg megrendeltem egy havi 49 dolláros védelmi rendszert:))))))))
Hálistennek, még időben leállították az egyéni akciómat:)) De amit kaptam:)))))!!!
varrólány
@Kutyafüle: Ügyes vagy! Kattintgatásban én is nagy vagyok, bár most már rászoktam inkább kiikszelek mindent bármit kérdez a gép.:-)
Rézangyal
Bocsánat, nem a témához tartozik, de muszáj megkérdeznem! Van itt valaki akinek ubuntu fut a gépén? Ha igen, kérem írjon nekem privibe, segítség kéne. Köszi és bocsika :)))
Kutyafüle
@varrólány: Nem kérdezett, csendben volt:)) Csak felkínálta ezt a nagyon jó lehetőséget:))
varrólány
@Rézangyal: Szerintem majd "rézfánfütyülős " tud segíteni. De nem biztos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.