Teljesítmény-értékelés alapján jutottak oda a Belügyminisztériumban, hogy a rendőrségen vezetőcseréket hajtottak végre és átszervezéseket vittek véghez. A Budapesti Rendőr-főkapitányság megszüntetett egysége, a Szervezett Bűnözés Elleni Osztályának tevékenységével kapcsolatban a hvg.hu úgy tudja, az általuk ismert értékelés az ügyszám forgalomra vonatkozott. Ezt volt és jelenlegi rendőrök szerint hamis képet mutat a speciális területű, bonyolultabb ügyeket vivő, éppen ezért kevesebb aktával bajlódó hivatásosok munkájáról.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Nem csak az értékelés, de a hely is rossz volt.
Ha nagyon igazságosak akarunk lenni, akkor a kirúgást saját magával kellett volna kezdeni, mert nála sem mennyiségi, sem pedig minőségi munka nem észlelhető.
vukkocska
Így van az, amikor nem a minőség, hanem a mennyiség a fontos. Ez látszik abban is, amikor közlekedési akciót tartanak, mert nem folyt be az elirányzott bírság, és kitalálják azokat a szabálysértéseket, mint pl. az egészségügyi dobozt, amelynek semmi köze a közlekedésbiztonsághoz, csak a pénzbehajtáshoz. Azon csodálkozom, hogy Pintér, mint régi zsaru nem veszi észre, hogy morálisan milyen veszélyt jelent a rendőri állományra.
soljanka
Ugyanmár... Pintér nem hülye: nagyon is tudja, hogy miért kellett elkezdenie "mészárolni".
Mi is tudjuk. a lemészároltak is.
Csak azt nem tudjuk, már több, mint másfél évtizede, hogy hol van a lóvé az olajból.
Vagyis sejtjük, de nem tudhatjuk.
kkalman
Nem csak az értékelés, de a hely is rossz volt.
Ha nagyon igazságosak akarunk lenni, akkor a kirúgást saját magával kellett volna kezdeni, mert nála sem mennyiségi, sem pedig minőségi munka nem észlelhető.
Fater59
@kkalman: ...de van pénze dögivel, és bárkit megvesz kilóra !!!:::))
nahát
Pont azok kritizálnak akiket "mészárolnak"? Hihető!
taglo
Ezt már Sztálin. eljátszotta ,kinyiratta a legjobb tábornokait, és politikai biztosok ,kecske pásztorok,traktorosok , irányították a vörös hadsereget, a hozzá nemértést ,EMBERÁLDOZATOKKAL-kompenzálta !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.