Hack Péter büntetőjogász az ATV Híradójának elmondta, hogy nincs olyan hazai norma, vagy nemzetközi szerződés, amely Magyarországot arra kötelezné, hogy a területén elkövetett bűncselekmények elkövetőit kiadja más országnak. Balázs Péter szerint „emberemlékezet óta” nem történt ilyen, hogy egy állam megszakítsa diplomáciai kapcsolatait Magyarországgal.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kedwes
Mintha kiadnánk egy Kubait, Kubának, aki lelőtt egy amerikai katonát!
Ezt jól átgondolt döntés volt!
Ehhez is gratulálni kell!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kumming
„emberemlékezet óta” nem történt ilyen, hogy egy állam megszakítsa diplomáciai kapcsolatait Magyarországgal."

De ha így folytatjuk nem ez lesz az utolsó.
senkifia68
@csikknorisz: Szerijntem neked fogalmad nincs, hogy miről szól a történet.
A szegény örménynek annyi köze volt az örményekhez, mint mondjuk Soros Györgynek Magyarországhoz. Két jenki kultúrán "szocializálódott", Amerikában élő örmény, akik szart kentek a muzulmán hitre, meggyalázták egy ország nemzeti gyászát és nyilvánosan meggyalázták az azeri nemzeti lobogót úgy, a Partnerség a Békéért program keretein belül. Ráadásul tehették ezt úgy, hogy a program szervezőinek az azeriek folyamatosan jelezték az örmény hallgatók velük szemben tanúsított agresszív viselkedését.
Ez persze nem jogosít fel senkit egy brutális gyilkosságra, viszont felelősséggel tartozik a történtekért az aki szervezte a programot! Amúgy az örményeknek egyébként sincs különösebb joguk a gyűlölködésre, mert alig egy évtizede ugyan így csináltak nemzeti hőst egy terroristájukból, akit azért adott ki Franciaország, hogy Örményországban folytassák az életfogytiglanig tartó büntetését. A terrorista által megölt nemzetek még sem szakították meg diplomáciai kapcsolatukat Örményországgal.
Akkor meg miről beszélünk fiúk?
kumming
Ki ne nyald már az azeriek hátsóját, csak mert a vezír megtette.
csikknorisz
@senkifia68: Azt írod: terroristájuk. Holott a fenti gondolatmeneted alapján neki se sok köze volt az örményekhez, szír állampolgár lévén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.