Egy éve folynak a titkos magyar-azeri megbeszélések, nyilatkozta az azeri miniszterelnökség. Nem volt tikos paktum, állítják a magyar minisztériumok.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
azért arra kíváncsi lennék, hogy melyik kormány venne 3 milliárd euro értékben államkötvényt,( ami a mi esetünkben elég bizonytalan kimenetelű befektetés) csak azért hogy szabadon engednek egy volt katonatisztet. de mondjuk igaza van a cikknek, csak ezért vesznek belőle. és ha nem dől be a forint addig akkor vissza is tudjuk fizetni azt, 7-8 százalékos hozammal. (az imf 3-5 százaléka helyett) ezt mondjuk csak újab nem hitelből, vagy nemadóból tudjuk visszafizetni, és az egész vége az, hogy diplomáciai botrányt kavartunk, gyilokost engedtünk szabadon, azért, hogy még többet fizethessünk. normális dolog ez?
és a pakliban benne van az is, hogy az azeriek mégsem adnak pénzt, és az olajukat is a hajunkrakenhetjük, mert azt már úgy tudom az oroszokkal leboltolták két vagy három éve. tehát a kérdés marad, normálisak vagyunk?
bundi
@kerék: hát igen a teknek igencsak fel kell kötnie a gatyáját, ha az örmények nekiállnak itt teroristáskodni. ők nem olyan kultúrnépek mint mi és nem a neten keseregnek, hanem tesznek is valamit.
nesze nekünk, megint belecsaptunk a lecsóba. egy mai gyöngyszem:
www.ramilsafarov.info/hu/armenian-realities
Csizmás Kond
Azért a nagy önsanyargatásban azt se felejtsétek, hogy az örmény és az azeri egy és ugyanaz, csak a drága orosz barátaink szakították ketté őket.
Az, hogy most egymást is ölik az az ők bajuk, és az is, hogy ki mekkora rangot ad a saját gyilkosainak. A magyar fél dolga az volt, hogy betartson egy egyezményt amit meg is tett.
Ha véletlenül a másik lett volna a gyilkos most őt léptetik elő és az azeri fenekedik ránk, és mi ugyanígy szidnánk a kormányt és Orbánt.
bundi
@Csizmás Kond: de mintha lenne valaki akit emiatt etet a kormány, és az ő feladata lenne, hogy ilyen dolgok ne forduljanak elő nem?
vagy legalább is ne tenyereljünk ilyenekbe bele.
www.orszagosormenyonk.hu/index7.html
és az örmények mintha jogosan lennének morcosok.
megint jó oldalhoz dörgölőzünk?
érdemes a videót is megnézni a végén.
kellett ez nekünk, szíjjártó úr?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.