A Gyurcsány-kormányt is megkeresték az azeriek a kiadatás érdekében, de világos volt, hogy a Magyarországon nyolc éve fogva tartott Safarovot hazájában hősként ünnepelnék és szabadon engednék, ezért nem járultak hozzá az átszállításához - ezt vasárnap a volt kormányfő mondta el újságíróknak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Minden szava igaz. Ők nem adták ki a baltást, ellentétben Baltazárral. Ők beismerték, hogy hazudtak, ellentétben az emberrel, aki sosem hazudott. Ja és nem volt ennyi öngyilkos a kilátástalanság miatt, miközben ez a tolvaj banda tömi a zsebét.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
moiszikf
Még jó,hogy Ferink ilyen kis erkölcsös. Egyébként meg lehet lecsüccsenni Biszku elvtárs mellé! Ha az éles sortűzért életfogyi jár,a gumilövedékesért is kinéz vagy 15 év.
lbs
@coyote3: Persze! Olyan "önkéntes" mint a NATO-ba való belépés...
rézfánfütyülős
A natoba a nép szava döntött!
Orbán meg leszarja a nép szavát!
kkalman
Feró! Hogy mondhatsz ilyent egy a "keresztény erkölcsöket valló, családbarát" kormányra és annak vezetőjére?
coyote3
@lbs: Értelek. Képtelen vagy érveket felhozni, Ne is erőlködj, nem megy ez Neked. Mantrázd tovább , amit a fejedbe vertek.
lbs
Én nem tehetek, ha te képtelen vagy megérteni az érveket. Tényleg az esetedben kár erőlködni, olyan mintha valaki operaénekessé akarná képezni a süketnémát...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.