A Winnetou? A Szent Johanna gimi? Az Iskola a határon? Ha 14 éves koráig csak egy könyvet adhatna a gyereke kezébe, mi lenne az?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

90 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Írtam már sokszor, de senki sem hiszi el nekem, a gyerek azt olvasson, amit akar, feltéve, ha tud olvasni. Bölcs mondás régebbről : " pro captu lectoris, habent sua fata libelli..." Megszívlelendő szöveg mindenki számára...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ideals2012
Az én gyerekeim Jack Londonnal "tanultak" meg olvasni, és szerették meg a könyveket és az olvasást. Pedig abban az időben, mikor a nagyobbik 7. osztályos volt, nagy divatban volt a videó meg persze a tévé. Én nem engedtem este 8 után tévét nézni a csajokat, amin totál ki voltak akadva, mindig minden "jó" filmről le voltak maradva. Cserébe kapták olvasni a Jack London könyveket (remélem, jól írom a keresztnevét), amiket akkor kezdtek újra kiadni, és azokat a könyveket kapták még kézbe, amik állatokról szóltak (pl. A medvék és én). Nagy sikerük lett a könyveknek náluk. Igaz, hogy később a King könyvek kerültek előtérbe, de az már az ő döntésük volt. Ma is szeretnek olvasni, szerencsére.
rézfánfütyülős
@ideals2012: Némely olvasmánya Londonnak nagyon jó de van ami nehéz olvasat.
Lásd:
Martin Eden, amiben saját sorsát és halálát írta meg.
marlin
Sci-fit!! Néhány ajánlás!! :))

Áder: A legsszebb mosolyok
Rogán: A testépítés ABC-je
Orbán: Igen, tévedtem
Schmitt: Gondolatok a becsületről
entero: Hogyan legyünk szerények??
Mobil123
@marlin: De ezek nekem a horror kategória mércéjét is megütik.:-)))
ideals2012
@rézfánfütyülős: Lehet, én nem olvastam őket, csak filmen néztem meg. Egyébként gyerekkoruk óta minden London-filmet meg is néznek a lányok, már felnőtt fejjel is. A nagyobbik lányom a "halállal" élőben 16 éves korában találkozott mint gyakorló ápolósulis.. - már nem rázzák meg az élet nehézségei...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.