Tegnap kezdetét vette az Országgyűlés őszi ülésszaka. Ebből az alkalomból a miniszterelnök hazudott a parlamentben. Pedig sokak szerint régóta esedékes egy őszödi típusú beismerés, de ilyet tőle nem várhatunk, ezért szerzőnk Orbán Viktor saját szavaiból rakta össze a politikai gyónást. A Házban ennek beszédnek kellett volna elhangoznia.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
"Tegnap kezdetét vette az Országgyűlés őszi ülésszaka. Ebből az alkalomból a miniszterelnök hazudott a parlamentben"

És mi a hír??

Hazudott itt, hazudott ott, hazudik mindenütt!!
csikknorisz
Nagy viccelődések, haverok, buli, hanta, újra itt a szezony Dunaparti Nagy Házban. Csak jöjjenek, csak jöjjenek! Hallgassák az Orbán úr szövegírói által megírt szöveget, majd a saját reakciójaként elhangzott hebegést-habogást! Prrodukcijó! Ha szórakozni akar, figyelje parlamenti közvetítéseinket! Ajánlatunk csak Magyarország határain kívül élőknek szól, határon belülieknek szöggel kivert fakírpárnát- és matracot ajánlunk hozzá. Csókpuszipá: MTVA
overdose
Hazudik éjjel .nappal.még álmában is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.